Tele a világ szexszakértőkkel, kutatásokkal, felmérésekkel, amik főleg online kérdőíveken alapulnak. De Bette Dodson szexológus fogta magát, és mélyinterjúban tudta meg a nőktől, kinek, milyen szextrükk jött be. Azt is megkérdezte, miért működhetett vajon. A kapott válaszokat nagyon okos szakemberekkel elemezték ki, az ebből készült lista nagyon nagy valószínűséggel mindenkinél beválhat: nem technikákról van szó, hanem olyasmikről, mint például az, hogy ha egy percre abbahagyja az izgatást, és lassan folytatja.

Lassan közelíteni a lényeghez

A képlet a szexoktató szerint egyszerű: minél többet adsz, annál többet kapsz, ebből kiindulva az erogén zónák izgatását emeli ki. A mellbimbókat ajánlott lassan megközelíteni, ujjal vagy nyelvvel, kívülről, spirálisan haladva a bimbók felé, lassan. Ez a terület érzékeny, így ajtóstul ne rontson senki a házba.

A kiszámíthatóság is sokat elvehet az élvezetekből, ezért azt is érdemes kipróbálni, milyen, ha az orgazmus felé vezető úton az izgatást leállítják pár másodpercre, vagy akár egy percre. Hirtelen, figyelmeztetés nélkül. A szünet után lassú nyelvcsapásokkal, mozgással, simogatással ajánlott folytatni, ott ahol abbahagyták.

A simogatással is lehet gerjeszteni a vágyat

A teljes test finom simogatását is ajánlja a szexoktató, a chicagói Phoenix Intézet egyik szexterapeutája, Michael Seilerre hivatkozva. A szexre várakozás beindítja a nőket, ezt a leginkább azzal lehet prezentálni, ha a meztelenre vetkőzött partnert ujjbeggyel, alig érintve, lassan végigsimogatja. A bőrön lévő láthatatlan, pihe szőrszálakat kell megérinteni, a teljes hát, vállak, has területén érdemes próbálkozni.

A szexoktató a G-pont izgatását is ajánlja, azt a G-pontot, aminek létezését a tudomány hol megcáfolja, hol felfedezi. Mindenesetre azok a nők, akiknek van G-pontjuk, feltehetően tisztában vannak annak létezésével, így a G-pont izgatását velük érdemes és fontos is felfedezni.