Az aputest, ami sok nő számára állítólag vonzóbb, mint a Ken baba-test, továbbra is annyira kedvelt téma az interneteken, mint a fehér-arany vagy fekete-kék ruha láz volt.

A netezők rengeteg kérdést feszegetnek, például, hogy ha most ez a divat, akkor mit tehet a férfi azért, hogy aputeste legyen? Fitt testből aputestet varázsolni hogyan a legcélszerűbb? És ha már az aputest ennyire divatos, és tele a net sörhasú fószerokkal, mi a szitu az anyutesttel? 

Azt azért minden felnőtt nő tudja, és látja, hogy a férfiak negyvenes korukra elképesztően sármosak tudnak lenni, és egyáltalán nem kell tenniük ezért semmit: a sörhasukkal együtt is tökéletes férfiak lehetnek, akik egy tekintettel levesznek bármilyen nőt a lábukról. Az aputest imádatának pszichológiája valahol itt keresendő, bár az, hogy vonzóbb lenne a sörhas, kissé hájas karral és háttal, pálcikalábakkal, szemben a széles hátú, izmos karú, sörhas nélküli normális testalkattal, az azért kérdéses. Pszichológusok és szocilógusok biztosan jót csemegéznek a vonzódás okain. Az internet népe tehát eldöntötte, az aputest szexi, és kész, de még feszegetik a témát:

Hogyan lehet bárkinek aputeste?

Elég évente csak egy kilót híznia bárkinek, így 10-15 év alatt szépen kikeredik, és iszonyú nehezen adja le a felszedett kilókat. Ahhoz, hogy valakinek tökéletes aputeste legyen, fontos, hogy ne mozogjon évekig annál többet, mint amit feltétlenül muszáj. Ha lehet, ne cipekedjen tízkilónyi bevásárlószatyrot, bízza ezt a barátnőjére vagy a feleségére. Az éjszakai pizzázások és sörök is jót tesznek a tökéletes aputest eléréséhez, de ehhez pénz is kell. Ha több a pénze, többet költ kajára, és mivel sokat dolgozik, ezért nem lesz ideje mozogni járni – pár év alatt összejön az aputest, legyen akármilyen izmos is most.

Összefoglalva, kevesebb kalóriát kell égetni, és sokkal többet kell enni, akkor elérhető az ÁLOMTEST. Aki pedig soha nem küzdött azért, hogy csinosabb teste legyen, örülhet, és engedje el a mostani fittmániás divatot, úgy jó, ahogy van. 

Beszélni kell az anyutestről

Alapvetően üdvözlendő, hogy végre eljutottunk odáig, hogy elfogadjuk a másikat olyannak, amilyen. Azaz csak félig, ugyanis az anyutest forradalmáról nincs szó, sőt, semmilyen kutatás nem mutatta még ki, hogy a férfiak számára a szülés utáni női test, vagy úgy önmagában egy NŐ teste (nem egy 19 évesé) vonzóbb lenne a férfiaknak, mint a modellek teste.

Az internet népe természetesen fellázadt, nők tömege osztja meg magáról a retusálatlan fotókat: az igazi anyutest nem sörhasból és pálcika lábakból áll, hanem megereszkedett hasból, ami egy kicsit rálóg a farmerre. Vastagabb karok és combok tartoznak hozzá, ettől lesz tökéletes: szóval olyan átlagos női testekre kell gondolni, mint amiket bármelyik strandon látni. 'Mombod' hashtaggel osztják meg a sztrájkoló nők a saját fotóikat, mellétéve például Leonardo DiCaprio félmeztelen testét.