Rachael Farrokh kaliforniai színésznő volt valaha, most 37 évesen 18 kilót nyom, szó szerint csont és bőr. A kórház nem tudja őt kezelni, azzal az indokkal, hogy túl sovány a kezeléshez. A súlyos anorexiás nő most mások segítségét kéri, Youtube-videóban magyarázza el, mekkora küzdelemmel jár életben tartania magát – írja a Dailymail

Farrokh anorexiája tíz évvel ezelőtt kezdődött, elvesztette a munkáját, és több fájdalmas emlék is nehezítette a helyzetét. Az elmúlt hónapokban jelentősen visszaesett az állapota, csontsoványra fogyott, szó szerint megadta magát a teste, és még ahhoz is gyenge, hogy mozogjon az otthonában. A férje otthagyta a munkáját, hogy állandóan vigyázhasson az anorexiás feleségére. Székbe teszi, segít neki felállni, mosdatja például. A mozgásképtelenség nem ritka az anorexiában szenvedőknél, az izmok hiánya és a szükséges táplálék hiánya ezt is okozza. 

„Van egy kórház az országban, ahol segíthetnek, de az esélyeim nagyon kevesek. Szükségünk van a segítségedre" – ezzel kampányol az anorexiás nő, és adományokat kér a betegségére. „Szükségem van a segítségedre. Étkezési zavarom van. Ez egy nagyon súlyos fajtája az anorexiának." A képek magukért beszélnek, a csont és bőr nőn alig lehet felismerni korábbi önmagát.