Egy texasi étteremlánc, a Twin Peaks került viszonylag kellemetlen helyzetbe, mivel kiszivárgott egy korábbi összefoglaló, milyen is szerintük az ideális vendég. A Twin Peaks a Hootershez hasonló lánc, a lényeg itt is ugyanaz, melleket adnak a sörhöz. Persze lehet sejteni, hogy az itt dolgozó lányok nem jókedvükből flörtölnek a vendégekkel, de ez leírva mégiscsak gáz. 

Motorosbandák csaptak össze a Twin Peaksben

Nem is olyan régen írtuk meg, hogy az étteremben hatalmas verekedés és lövöldözés tört ki. Öt motorosbanda csapott össze, akiket a Twin Peaks megtűrt a helyen. Az összetűzésben több pincér is életét veszthette. 

Egy félhivatalos memo került elő, amit Thinkprogress hozott le. A következő típust várják az amerikai étterembe: 

sportkedvelő, macsó férfiakat, akik finom kaját és hideg sört érdemelnek, akik szeretik, hogy gyönyörű lányok nyomják a magasba az egójukat. 

Persze az is megvan, hogy kell a típussal bánni:

A lényeg, hogy a lányok növeljék az elég egyszerűnek beállított férfiak önbizalmát, érezzék, hogy fontosak. 

A lánc ehhez hasonló visszajelzéseket vár el a tökéletes vendégtől:

Én vagyok a férfi... Hiszek a szabadságban, a baconben, a kemény munkában és a még komolyabb szórakozásban. Szeretem, ha szép nők rajonganak körbe, amivel villoghatok a többi srác előtt. Megérdemlem a hideg sört, és azt, hogy anélkül nézzem végig a meccset, hogy bárki is megkérdezze, mire gondolok éppen. És most hozz egy sört... kérlek! 

A cég egyik vezetője később elmondta, hogy tényleg az étterem egyik memója került elő, de nem hivatalos cégpolitikáról van szó, ez egy régi valami, ami elvileg sosem került a felszolgálók kezébe.