Ennyire tisztán és egyértelműen még sosem volt látható, miért is pornóznak, webcameznek alányok a PiggyBankGirls oldalon. Ez a legőszintébb pornós oldal a neten, számtalan nő hirdeti magát, azaz a testét, és azt sem titkolják, mit vásárolnának a webcames vetkőzéssel, pornózással keresett pénzen. Van olyan, aki laptopra gyűjt például, de bolti mellek, utazás is van a sorban. A pornómegosztókon is pénzért dolgoznak a pornósok, a PiggyBankGirls azért kivétel, mert adományszerűen működik a webcamezés.

A 20 éves, Valeria nevű camgirl azt írja a tarhálós profilján, hogy pin-up lány szeretne lenni, ehhez plasztikai műtétekre, repülőjegyre, hotelszobára, új melltartókra és ruhákra gyűjt pénzt. A testével. Összesen nyolcezer dollárt kér a netes kukkolóitól, a plasztikai műtétekre azért van szükséges, mert sokat fogyott, és a mellei kissé leapadtak – ezeket szeretné szilikonnal pótolni.

Mindezt hipnotikus seggrázással, skirt videóval, fenekeléssel, privát camshow-kkal szeretné megvalósítani. A már kész pornóvideóiért 12–20 dollárt (3200-5400 Ft) kér el, a privát showért már 127 dollárt (34 000 Ft)  vár. Eddig még csak 147 dollárt szedett össze, tíz adományozótól, ez még nagyon messze van a kitűzött céltól.

Olyan lány is van az oldalon, akinek sikerült pornózással megkeresnie azt a pénzt, amit akart: egy német lány arra gyűjtött például análvideóval, hogy angol nyelvterületű országba utazhasson.

Természetesen az Egyesült Államok volt a célja, rajong az amerikai médiáért, irodalomért és történelemért. A LilyMarie nevű webcames 192%-kal teljesítette a célt, és tényleg bevetette a nehéztüzérséget: análvideókkal, leszbizéssel, fenekelésekkel érte el a célját. A bemutatkozó videóját elnézve a tipikus szomszédlányt látni – senkit ne tévesszen meg a kezdőkép.