Wake Up Vibe, ez a neve annak a vibrátornak, ami egyszerre vibrátor és ébresztőóra is. A rózsaszín és szürke színekben kapható szexjáték az olcsóbb csiklóizgatókra hasonlít, egyáltalán nem rúd alakú, mint általában a vibrátorok. 

A 90 dolláros (25 465 Ft) vibrátort nőknek szánták, de férfiak is használhatják, ha nagyon szeretnék. A hajlított, szilikonból készült vibrátor annyiban különbözik egy átlagos vibrátortól, hogy van benne egy óra, ami ébreszt is –az nem világos, hogy csak a vibrálás indul be, vagy rendes ébresztőóra-hangot is képes kiadni. Az se nagyon világos, hogy mi értelme ezt a kettőt egy eszközbe helyezni, de az Amazonon látható, hogy az emberek valamiért kedvelik, legalábbis sokan vásárolják.

Használata pofonegyszerű: fel kell húzni, és be kell tenni a bugyiba. Mielőtt még a hat fokozatból a legmagasabb fokozaton ébresztene, a fokozatokat is érdemes ellenőrizni. Ezt már csak azzal lehetne fokozni, hogyha még egy telefonos applikáció segítségével a távolban lévő partner tudná bekapcsolni a nője bugyijába tett vibrátort: ugyanis ez a jövő. 

A szexuális segédeszközök piacán a Durex már próbált ezen a téren nagyot alkotni, a Fundawear fehérneműkkel, amiket a távolból egy applikáció segítségével lehet irányítani. Az alsóneműbe és a melltartóba épített mini vibrátorokat a távolból iPhone-nal lehet elindítani, a speciális fehérneműk már két éve léteznek a szexpiacon. 

A Fundawear ennek ellenére nem igazán tört be a piacra, legalábbis nincs akkora sikere, hogy minden második nőnek lenne ilyenje a szekrényben. A jövőbeni fejlesztések kétségtelenül a távirányítású, vezeték nélkül, párban használható szexuális segédeszközökre irányulnak majd – talán az ébresztőórás vibri és a vibris fehérnemű mellett sikerül valami igazán jót is alkotni.