Nemcsak Rob Schneider hülye filmjeiben van olyan pasi, aki kiverte egy nagyira.  Akad valaki a világban, akinek talán egy életre elment a kedve a fotókra maszturbálástól: A Férfinak, aki a saját nagyanyjára morzsinkálta magát kamaszkorában. A Redditen pörög éppen a vallomás a Mi a legrosszabb, amit szexéhes kamaszként tettél topikban, és a történet egészét ismerve, már nem is annyira borzasztó a sztori, mint amilyennek a címben tűnik. 

A történet főszereplője 14 éves volt, akkoriban még nem ilyen volt az internet, tehát nem volt még Pornhub, ami gyorsan segíthet a kamaszfiúk szexuális vágyán. A fiatalember családja elutazott két napra, ő pedig otthon maradt, és nagyon kanos volt. Feltúrta a lakást valamiféle segítségért, de nem talált pornólapokat vagy pornó VHS kazettákat. Talált azonban egy fekete dobozt a lakásban, tele régi, fekete-fehér fotókkal. Itt talált rá a fotóra egy fürdőruhás nőről, akit egyberészes, fekete fürdőruhájában alkalmas segítségnek ítélt meg – magával vitte a szobájába.

Megtörtént, aminek meg kellett történnie, majd két héttel később az édesanyja belépett a szobájába, valamit keresett, ő pedig nem figyelt rá, éppen videójátékozott. Az anyja megtalálta a szobában a fürdőruhás fotót, már el is felejtette ezt a régi családi fotót, mondta, és akkor derült ki, hogy a fürdőruhás nő bizony a már halott nagymama fiatalkorában.

A vallomásában is leírta, hogy nem fogja közzétenni a fotót, mert épp elég szörnyű az számára, hogy valaha kiverte a nagymamára. Arra a nőre, aki megszülte a mamáját, aki megszülte őt. A Dailydot zseniálisan feldolgozta a sztorit, az ókori görög irodalom tragédia műfajban írták meg a kórus és a szereplők párbeszédét.