A Vice evéssel és ételekkel foglalkozó szekciója, a Munchies nagyon érdekes videót készített, amely egy átlagosnak nem mondható foglalkozású nő munkáját mutatja be. Shae ugyanis olyan domina, akinek ügyfelei a sploshing néven említett szexuális érdeklődéssel bírnak. Szeretnek maszatosak lenni.

Ezt a szexuális fetisizmust – a Wiki szerint – wamnak hívják magyarul, a lényege, hogy a vízzel és maszattal érintkezés számukra örömforrás. A wam egyébként összevonás, a wet and messy, vagyis vizes és maszatos rövidített változata. A vizes jelentése egyértelmű, a messy már kifejtésre szorul: ebben a cikkünkben érintőleg róluk is volt szó. A lényeg, hogy a messy dolgok rajongói szeretik átélni, hogy a testükhöz mondjuk puding, homok, torta, szirupok, olaj és más, érdekes állagú anyag ér– vagy nézni, ahogy másokkal történik ez, akár ruhában, akár anélkül. 

A videó főszereplője tehát Shae úrnő, aki sploshingra specializálódott. Los Angelesben dolgozik, munkáját úgy éli meg, mint egy karmester: elmondása szerint a különböző állagok, hőmérsékletek és jellegek olyanok, mint egy-egy hangszer, és zenekarként egészítik ki egymást, mind másféleképpen hat a testre.

A videó, és feltételezhetően munka is, általában, azzal kezdődik, hogy a felhasználható ételféleségeket kétfelé bontják, hideg és meleg csoportra osztva azokat. Eltávolítják a védőfóliákat, pucolnak, előkészítenek mindent. Utána pedig – a videón – jön a próbálgatás, amely pont úgy alakul, mint gondolnák. Igen, mézzel és mogyoróvajjal kenegetik a műsorvezetőt, és ezt nagyon élvezi.

Tényleg nézzék meg a videót, akkor is, ha szexuálisan nem szerez önöknek örömöt az ilyesmi: az egész demonstráció egyszerre rendkívül érdekes gasztronómiai kísérlet, művészi performansz, és remek szórakozás.