A Jezebelen a szexológus, Vanessa Marin írt egy cikket arról, hogyan kell egetrengetően térdelni és szeretni a férfiakat. A szakember azzal vezeti fel a cikket, hogy szerinte a való élettől nagyon eltérően ábrazolja a média, különösen a pornó a szopást. A torkozás, kényszerített torkozás és arcraélvezések a jellemzők. Az első és legfontosabb,  a lelkesedés a szopás iránt. 

Kényelem

A férfiak 3-5 perc alatt képesek elérni az orgazmust, így bár a kényelmes póz mindkét fél számára fontos, de nem kell hosszú távra tervezni. Állva,vagy térdelve, bárhogy lehet, a legfőbb szempont a szexológus szerint, hogy a férfi a történést jól láthassa.

Rá kell térni a lényegre

Az alsógatyás dörzsölgetéseken viszonylag hamar túl kell esni, és a szexológus szerint a nő már a férfi farkával a kezében kérdezze meg a tulajdonostól, mit akar, hogyan elégítse ki a nő. Aztán ha már lekerült a gatya, akkor a félmerev farkat nyelvvel kell annyira felizgatni, hogy az teljesen merev legyen. Ha ez megvan, akkor a csúcstól lefelé lassú nyelvcsapásokkal kell elkezdni a szopást. „Tartsd a nyelved szélesen és laposan" – írja. 

A ritmus a fontos

Anélkül, hogy a farok bárhol hozzáérne a fogakhoz, le és fel mozgással, a nyelvet nagyjából a farok aljánál kellene izgatni. A nedvesség a legfontosabb, így a javaslat úgy szól, hogy a nő minél több nyálat gyűjtsön össze a szájába. Innen pedig a kéz és a száj mozgásának összhangja a lényeg.  A legtöbb ember szája nem akkora, hogy teljesen be tudja kapni egészben valaki farkát. Ezért hasznos a kézimunka, a kezekkel le kell fedni a kimaradó területet. A farok kevésbé érzékeny részeinél nagyobb erővel lehet munkálkodni (tengely és a töve), a szexológus szerint úgy kell rámarkolni, ahogy egy erős kézfogásnál teszi az ember. A kéz és a száj akkor működik jól együtt, ha úgy mozognak, mintha össze lennének ragasztva.

A here sem maradhat ki

A here gyakran szinte büntető jelleggel kimaradnak az orálszexből, holott a golyóknak is jár a szeretgetés. Kézzel vagy szájjal mindegy. A túl erős szorítást kerülni kell, érzékeny szerv, de az se jó, ha szinte csiklandós lágysággal nyúl hozzájuk bárki. A szexológus azt ajánlja, hogy lapos, széles nyelvvel a golyókat is érdemes szájba venni. 

Fedezzen fel más technikákat

Az anális izgatástól a különböző nyelvcsapásokon, kézimunka technikákon keresztül rengeteg technika van, amit bárki elsajátíthat. Például a lingam masszázstechnikák is ilyenek – a cikk írója azt is javasolja, hogy érdemes megpróbálni a makk alatti féket is izgatni. Az  anális játékok valamennyire tabunak számítanak, de ezt a területet is fel lehet fedezni, síkosítóval persze. 

Köpni, nyelni

A szexológus Vanessa Marin a nyelni vagy nem nyelni kérdést az egyénre bízza, vélemény szerint mindenki csinálja úgy, ahogy neki kényelmes. Akinek gondot okoz lenyelni a spermát, az inkább diszkréten köpje ki.