Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a realityceleb, Josh Duggar neve is azok között szerepelt, akikről kiderült, hogy az internetes megcsalós oldalon kerestek maguknak elfoglaltságot és partnert a feleségük mellé. Most kiderült, hogy titkos Facebook oldala is volt, amin kizárólag környékbeli sztriptíztáncosnők és fehérnemű modellek voltak az ismerősei. Azt ugye tudni kell, hogy Josh Duggar egy nagyon konzervatív és mélyen keresztény családból származik, ahol a szülők még a házasság előtti csókot is tiltották a gyerekeiknek. Ugyanakkor Duggar később bevallotta, hogy több kishúgát is zaklatta szexuálisan, de megbánta tetteit, mindenki megbocsájtott mindenkinek és ezzel minden el van rendezve, a keresztény szellemiségű Családkutató Tanácsnak azonban már nem a tagja. 

A Radar azonban arról ír, hogy Joe Smithson néven volt titkos oldala, ahol igaz csak 32 barátja volt, azok azonban egytől egyig táncoslányok, vagy fehérnemű modellek, ráadásul mind Arkansasból, onnan ahol Duggar is élt, amíg Washingtonba nem költözött, hogy politikai karrierjét egyengesse. Még idén januárban is aktívan használta az oldalt, amit az előtt regisztrált, hogy feleségével összeházasodott volna. A férfi elismerte, hogy hűtlen volt a feleségéhez, miközben a munkája során is a konzervatív értékekről és a család szentségéről szónokolt. Ráadásul állítólag nem is egy profillal volt fent az oldalon, legalábbis a TMZ híre szerint egy DJ már ki is bukott, amiért az ő képét is használta, és a Gawker szerint is több profillal regisztrált Duggar. 

De nem ő az egyetlen, mélyen vallásos házasságtörő, hiszen ott van a keresztény vlogjáról, azaz videó naplójáról elhíresült Sam Rader, aki szintén regisztrált a házasságtörő oldalra. Ő videóüzenetben mesélt arról, hogy mennyire megbánta az egészet, de neki is mindenki megbocsájtott. "A feleségem megbocsájtott a bűnömért, Istenhez is fohászkodtam, aki szintén megbocsájtott, úgyhogy teljesen megtisztultam a bűneim alól" -mondta a férfi, aki azt állítja, sosem találkozott egy nővel sem az oldalról.