horoszkóp
tk3s 1235933

A punciszőr tényleg hatással van a szexre

2015.08.22. 21:11

A Psychology Today 2012-es cikke szerint a nemi szőrzet, azaz annak hiánya pozitív hatással van a szexuális életre. Mindez pedig a megfelelő testképre vezethető vissza. Mindez csak azért érdekes, mert manapság a szőr a trend, ugyan ápoltabban, mint például azt a hetvenes évek pornóiban látni. 

A női nemi szerv talán soha annyira nem függött össze az énképpel a történelem során, mint amennyire a kétezres évektől. Erre bizonyíték a Journal of Sex Medicine-ben megjelent tanulmány 2000-ből, ami a nők szexualitását vizsgálta. Az úgynevezett Female Sexual Function Index nevű kutatásból derült ki az is, hogy azok a nők, akik megváltak a szeméremszőrzetüktől, sokkal pozitívabban álltak a szexhez, jobban élvezték, és magukkal is elégedettebbek voltak, mint a szőrzettel élők. 

Ennek mögöttes oka az érdekes, ami elképzelhető, hogy azért van, mert mivel azok, akik többet foglalkoznak a nemi szervükkel, hozzásegíti a nőket ahhoz, hogy szeressék a nemi szervüket. Ezt továbbgondolva, adja magát a kérdés, hogy miért, amire a válasz az, hogy valószínűleg a mostani társadalom az oka, amiért sem a hónaljszőrt, sem a lábszőrt nem tolerálja senki a nőkön. 

Azok a nők, amit bármit is tesznek a  punciszőrükkel, hogy szépítsék a lábuk közét, valószínűleg azért teszik, hogy mindig jól nézzenek ki ott lent. Nyitottabbak, és feltehetően a nyalással sincsenek problémájuk – írja a Psychology Today. Mindez pedig örömteli szexualitáshoz vezethet. A felmérések szerint annak ellenére, hogy ma már a szőr a divat, legalábbis fent, még mindig sokan megválnak a teljes nemi szőrzetüktől. Ha a teljes szőrzet nem is lesz divat talán soha többé, az egész biztos, hogy mind a férfiak, mind a nők nagyobb gondot fordítanak a lábaközük fazonírozására, mint eddig valaha.