Az ohiói Theodore Roosevelt Középiskola zenetanárnője, Kristin Sundman kettős életet élt, nappal a gyerekeket tanította zenélni, esténként pedig pornót forgatott,  MelodyXXXtune néven – írja a Mirror. Amikor kiderült a pornós élete, otthagyta a tanári állását. Legalább nem küldte el a videóit a diákjainak, ahogy egy kolléganője tette.

A 31 éves zenetanárnő többek közt az ItsCleoLive. com oldalon is fellelhető volt, de akadt olyan videója is, amelyen maszturbál a zuhany alatt. Kinky pornóvideói is a pornómegosztóoldalakon kötöttek ki – a múlt idő azért fontos, mert példátlan módon szedték le a pornós munkásságát az internetről. 

Az állami iskolai főfelügyelő azt nyilakozta a lapnak, hogy az iskolával egyeztetve kiderült, hogy gyerekek biztonságban voltak, és hogy a zenetanárnő nagyon jó alkalmazott volt. 

A tanárnő nyolc éve dolgozott a középiskolában, 50 000 dolláros (13 576 250 Ft) évi fizetése volt. Ahogy kiderült, hogy az interneten pornósztár, szabadságra ment, ez körülbelül egy héttel ezelőtt történt. Nagy valószínűséggel nem fog zenét tanítani a közeljövőben. A pornós karrierje is derékba törni látszik: a pornós Twitter fiókját deaktiválta, a pornómegosztó oldalakról is lekerült. Azt nem tudni, hogy hány éven át élt kettős életet. Az biztos, hogy 2013-ban részt vett az Exxoticán, az egyik legnagyobb pornós fesztiválon, erről Youtube videót találni bizonyítékként.