Farok-súlyzó, érzéstelenítő spray, csak pár azok közül a barkács megoldások közül, amiket nem biztos, hogy jó, ha bárki is használ a merevedés előidézéséhez

Tesztoszteron tartalmú hormontabletták

„A rizikós megoldások közül kiemelkednek az illegális hormon termelést elősegítő készítmények, ezek közvetlenül vagy közvetve emelek a tesztoszteronszintet" – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor szexológus, és hozzátette, hogy a hatásuk egyénenként változik, a mellékhatások pedig veszélyesek. Az interneten meglepően sok kecsegtető ajánlat van ezekről. 

Érzéstelenítő sprayk, krémek

A farok vérellátása felelős a merevedésért, ezért az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás sokat tehet az erekcióért – a vér áramlásáért. A tabletták mellett sokan az érzéstelenítő sprayket választják, amikkel átmenetileg akár hatásos is lehet, de gyakori használatával a meglévő erekció is elveszthető – ez a szexológus véleménye. A spray-k mellett a stimuláló krémek is kedveltek, de a szakember szerint ezek bevizsgálatlan termékek, amik hosszú távon okozhatnak elváltozásokat. 

Pöcs súlyzózás

A hosszabb farokkal nagyobb erekció érhető el, így vélekednek tévesen azok, akik több kilónyi súlyt is képesek a farkukra tenni, csakhogy, amikor kell, elkápráztassák a nőket. A pénisz kötőszövetből és ütőerekből áll, és egyesek elég hamar rájöttek, hogy ezeket lehet nyújtani, megfelelő súlyzókkal. Ez mára odáig fajult, hogy vannak férfiak, akik csoportosan akár 9 kilónyi súlyt is himbálnak a farkukkal, sőt, van aki egy autót is képes azzal elhúzni. Bár a szövetek és a bőr valóban megnyúlhat, de ez korántsem jelenti azt, hogy a merevedés garantált lenne. Ráadásul a súlyok komoly károkat okozhatnak a prosztatában is akár. A hosszabb farok pedig nem lesz merevebb. 

A bármi, amit injekciózni kell

Vannak, akik a közvetlenül a farokba beadott szereket választják a merevedés előidézéséhez, azonban a felsoroltak közül talán ez a legveszélyesebb. Az injekció beadása már önmagában fájdalmas, hosszú távon pedig akár az erekció teljes hiánya bekövetkezhet. 

A merevedési gondok mögött akár pszichés okok is állhatnak, nem beszélve a szervi problémákról (urológiai, hormonális), így mielőtt bárki a barkácsmegoldást választaná, érdemes andrológushoz fordulni – a mindenféle bevizsgálatlan szerek hosszútávon komoly kárt tehetnek a farokban. Az pedig a pszichésen is megviseli az embert, célszerű elkerülni az ördögi kört.