Wil McLean havonta körülbelül 15-20 szexmasinát, azaz dugógépet ad bérbe a Sybiantoronto weboldalon keresztül. Azokról a szexuális segédeszközökről van szó, amiket motor hajt, amiken mindenféle méretű, mindenhogyan mozgó dildók, vibrátorok vannak, és amik főleg nőket elégítenek ki. A dugógépekre szakosodott Wil McLean a Vice-nak adott interjút különleges munkájáról. 

A harmincas éveiben járó férfi szexoktatóként is dolgozik Torontóban, az orgazmust vizsgálja tudományosan, és párterápiával is foglalkozik. A lap riportere megkérdezte tőle, hogy mit válaszol arra a kérdésre, hogy mivel foglalkozik. McLean egyszerű azt mondta, hogy ő:

Hivatásos orgazmus tanácsadó vagyok. Tényleg, bekerültem a szexoktatók világába. Megkönnyítem az orgazmus lehetőségét azzal, hogy olyan környezetet teremtek az embereknek, amivel ebben részük lehet."

Éveken át a Condom Shacknél dolgozott, felnőtt játékok eladásával foglalkozott, itt került kapcsolatba a beszállítókkal, akiknek segítette a munkáját azzal, hogy közvetítette feléjük a vásárlók visszajelzését. A munkájára úgy gondol, mint egyfajta szolgáltatásra, elsősorban pároknak segít. Általában a férfiak keresik meg, hogy meglepetésként vinnék haza a szexgépet a nőknek, akik általában úgy válaszolnak, uh, oké. Véleménye szerint emögött az lehet, hogy a férfiak hallottak már Howard Stern dugógépéről, és néztek pár ilyen pornót a neten, és vágynak arra, hogy azt lássák, a nőjük teljesen elveszti az eszét egy ilyen géptől. 

Az olyan dugógépek, mint a Sybian, a rezgésükkel érik el a hatalmas orgazmust, a szexedukátor és dugógépgyáros véleménye szerint ennek a mozgatórugója az, hogy a gép szinte felébreszti az idegrendszert azzal, hogy mélyebben izgatja a női testet, mint amennyire egy férfi tudja. Olyan területeken, ahova a pénisz nem jut el. A dugógépek zenével működnek, ritmusosan lüktetnek, ezeket a használók maguk állíthatják be. Mindegyik gép más és más, a motor, a rezgés frekvenciája változtatható – többek közt ebben is ad tanácsot McLean.  Némelyik gép több mint 400 kilós nyomást is kibír, 20 kilogram a súlyuk, a fekete nyeregben egy dildó van – ebbe kell beleülni. Egy éjszakára is lehet rendelni, körülbelül 115 dollárba kerül (32 062 Ft), az ára egyébként körülbelül 2400 dollár (669 636 Ft). 

A kanadai férfi  szolgálataiba az is beletartozik, hogy segít a pároknak például abban is, hogyan kommunikáljanak egymással nonverbálisan. Önmagát nagyon szexuális emberként definiálja, mindig nagyon érdekelte a szexualitás, kíváncsisága csillapíthatatlan. Torontóban ez jövedelmező, úgy tűnik, a város nagyon szexpozitív, vannak szexklubok, és  a közösség befogadó az újdonságokra – ami egyet jelent azzal, hogy sok a szexparti a városban.