Zimány Linda kedvenc pókermilliárdosa, és az ausztrál milliomos, Travers Beynon után itt egy újabb gazdag pasi, aki Instagramon kérkedik nagymellű nőjével, na meg azzal, hogy van egy rahedli pénzük.

A német származású Bastian és Maria Yotta csak nemrég költöztek Hollywoodba, de az laist.com szerint szomszédjaik máris gyűlölik őket. Mert attól félnek, hogy Yottáék birtoka lesz az új Playboy-villa, hiszen folyamatosan hangos bulikat tartanak ott, bikinis nőkkel. Eddig 96-szor hívták rájuk a rendőröket, a pár viszont ebből kétszer kapott kisebb bírságot.

Yottáék amúgy csak bérlik a házat, amiért havonta körülbelül 30 ezer dollárt, vagyis több mint 8 millió forintot fizetnek.

Szóval ő itt Bastian Yotta:

Ő meg a felesége, Maria Yotta:

Mary s dinner outfit for today See the complete video on snapchat

A photo posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

Ők ketten olyan bulikat rendeznek, ahol legutóbb például egy ketrecbe zárt oroszlán volt az egyik fő attrakció. Yottáék Instagramja pedig nem meglepő módon tele van hatalmas mellekkel, pénzzel, drága autókkal, meg minden olyannal, ami kicsit is ízléstelen, de legalább drága.

Szóval ilyen fotókkal:

Training for the World Record. Also Training for staying focused *

A photo posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

Meg ilyenekkel:

A photo posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

Illetve ilyenekkel:

Happy 4th of july *** Yotta Life Mansion is ready #yottalife live our own life !

A photo posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

Meg olyanokkal, amin Yotta kedves felesége egy másik hölgy csupasz seggén melegíti a hawaii pizzáját....

De a legjobb talán az, mikor Mrs. Yotta egyszál picsanadrágban elrollerezik a konyhából a nappaliba:

Mrs. Yotta on her way from kitchen to livingroom #yottaStyle

A video posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

Na meg az a videó, amin egy pénzzel teli fürdőkádban visong pár bikinis nő:

Hát ezért nem bírják őket a szomszédaik, akiknek amúgy legnagyobb problémájuk az, hogy Yottáék ezt a hatalmas és fájdalmasan csúf képet tették a garázskapujukra:

Welcome to Yotta Life Where you can dream loud and achieve everything. Life is a picnic ! #yottalife

A photo posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

Egyébként ugyanez a kép fogadja az embert, ha ellátogat Yottáék weboldalára. Mert olyanjuk is van nekik, és ezen az oldalon hirdetik a bulikat, illetve innen derült ki az is, hogy Bastian Yotta üzleti díj nyertes – bármit is jelentsen ez –, illetve

hisz a YOLO-ban, mivel szerinte az élet egy piknik!

Hogy Yottáék honnan a francból szedték meg magukat ennyire, azt nem nagyon tudni, viszont oldalukon három terméket is reklámoznak: egy alakformálót, egy alvás közben fogyasztó ki tudja mit, illetve egy GiBaCon nevű szintén ki tudja mit. De az az egy talán biztos, hogy nem ezekből szerezték vagyonukat, ugyanis mindhárom termékhez csak annyit írtak egyelőre: hamarosan!  Kínálnak viszont coaching-szolgáltatást, vagyis életjobbító tanácsadást. Sajnos a honlapról nem derül ki, mennyibe kerül egy konzultáció, vagy mit kapunk a pénzünkért.