A Daily Mail csak az ausztrál Hugh Hefnerként emlegeti Travers Beynont, de instagramját elnézve Hefner hozzá képest csak egy ministránsfiú, és Beynon ízlése, meg úgy mindene inkább egyezik Dan Bilzerianéval. Tudja, azzal a pókermilliomossal, aki táncoslányokat rúg fejbe, pornóst lök le a tetőről, illetve Zimány Lindával bulizik, vagy ki tudja, mit csinál.

Úgyhogy én már nagyon várom, hogy a magyar glammodell legyen a következő, aki a magát candymannek, vagyis cukrosbácsinak nevező Travers Breynon kertjében sétálgat majd. Persze csak és kizárólag mint hivatásos glammodell. És természetesen nem úgy, mint ez a két hölgy az alábbi fotón.

Candyman's interpertation of "Doggy Style" #candyman #candyshopmansion #candyshopangels #doggystyle #TLB666

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on

Bizony, jól látja, Travers Beynon naponta posztol ilyeneket instagramjára. És ez alapján az élete gyakorlatilag abból áll, hogy bikinis, vagy bikini nélküli lányok pucsítanak előtte:

Mögötte:

Meg úgy általában mindenhol körülötte:

Burgher King

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on

Na de ki a franc ez a Travers Beynon?

Övé az ausztrál Free Choice Tobacconist dohánycég, amiből szépen megszedte magát, hogy aztán birtokán bikinis lányok grasszáljanak. Miközben egyébként van neki felesége, meg négy gyereke, akik ott élnek vele ezen a birtokon. Igen, úgy, hogy ott bulikáznak ezek a bikinis lányok egész álló nap.

Beynon pedig két bikinis lányos kép közt a minap büszkén ki is posztolta ezt a családi fotó instagramjára, és hozzátette, gyerekeit és családját még a buliknál is jobban értékeli!

Hát nem megható?

Felesége nagyszülei szerint nem, ők ugyanis az ausztrál nemzeti tévében fakadtak ki amiatt, hogy nem találkozhatnak unokájukkal, és annak két lányával.

Beynon négy gyereke közül ugyanis csak a két kisebbik született mostani feleségétől, Taeshától, a két nagyobbik gyereke előző feleségétől, Ninibeth Lealtől született, aki az 1991-es Miss World volt.

De Beynon feleségét látszólag egyáltalán nem zavarja ez az életmód, mert nem csak random bikinis lányokkal osztja meg férjével közös ágyát, hanem a legjobb barátnőjével is:

Day 2: my girls #candyman #candyshopmansion #candyshopangels #mygirls #qualiaresort #hamiltonisland

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on

És hogy ne csak rosszat írjak, jó ha tudja, Beynon annyira példás családapa, hogy néha azért lányait is beengedi a medencébe, ahol előtte a bikinis lányok bulikáztak.

:(