Akkora a seggem, mint Brazília!

– Bridget Jones szenvedett így a filmben a szerinte túl nagy feneke miatt, de ő akkor még nem sejthette, hogy cirka 15 év múlva ennek akár már örülhetne is.

Legalábbis nagyon úgy néz ki, hogy a világ mostanra tényleg eljutott odáig, hogy a segg nem csak az új mell, hanem gyakorlatilag az új minden. Míg Nora Ephron 1972-ben még arról írt, hogy a kismellűek micsoda szenvedéseken mennek keresztül, addig ma ugyanezt le lehetne írni, csak a mell szót egyszerűen ki kéne cserélni seggre.

Lehet, hogy a seggek hatalomátvétele csak az elmúlt egy-két évben történt meg, de ez az egész már valahol az ezredforduló környékén elkezdődött.

Akkoriban történt ugyanis, hogy Jennifer Lopez berobbant a semmiből. Emlékszik még, hogy mekkora felhajtás volt a segge körül? Hogy atyaég, mekkora feneke van? És ugyanez vonatkozott a szintén akkoriban befutó Shakirára is. Pedig mai szemmel Jennifer Lopez feneke már közel sem akkora durranás, és egy teljesen átlagos nőnek mondható. Már a fenekét nézve, mert amúgy pofátlanul jól néz ki, főleg a korához képest. Sőt, Lopez segge igazából már-már aprócskának és láthatatlannak tűnik Kim, vagy Khloe Kardashian hátsójához képest, és akkor még meg se említettem Amber Rose-t vagy fájdalmasan prosztó barátnőjét, Blac Chynát.

Ők már konkrétan kérkednek azzal, hogy mekkora fenekük van, és Instagramjuk is gyakorlatilag csak arról szól, hogy a létező összes pózban megmutassák, mennyire orbitálisan hatalmas a fenekük, vagy hogy milyen hullámokat tudnak verni vele a medencében.

De miért került ennyire előtérbe a segg, miközben ott van hátul, ahol nem is láthatjuk, kivéve akkor, ha egy kis tükörrel a kezünkben pucsítunk egy másik tükörnek?

Nagy valószínűséggel azért, mert az elmúlt pár évben akkora ribancversenybe kezdtek a celebnők, hogy a 90-es évekbeli Madonna is csak egy szerencsétlen szűzkislánynak tűnik mellettük. Hisz ma már már tényleg mindenki egyszál zsinórtangában rázza a seggét, akár élő egyenes adásban is.

Persze pont emiatt lehet az is, hogy sokaknak meg nem tetszik a hatamas fenék. Ugyanis ha jobban belegondolunk, hogy melyek azok a celebnők, akik a hatalmas fenekükről híresek, gyorsan rájövünk, hogy nagy átlagban haszontalan hírességekről van szó, akik tényleg csak annyit tudnak, hogy 

nagy, sőt még annál is nagyobb a seggük.

Vagyis lehet, hogy erősen próbálkoznak divatba hozni a hatalmas hátsót, de igazából soha nem fog nekik összejönni, mert a prosztóságuk miatt csak ellenérzést váltanak ki azokban, akik még mindig a csontos nőkre buknak.

De akkor hogy lehet, hogy ma már néha olyan, mintha szinte elvárás lenne egy nővel szemben, hogy a segge minél kerekebb és feltűnőbb legyen? Mert nemrég például szembejött velem a Facebookon egy gyakorlatsor,

ami nem feszesebb, izmosabb, esetleg kerekebb feneket ígért, hanem NAGYOBBAT.

És már nem csak push-up melltartót, de push-up farmert, sőt párnázott seggű (!!!) nadrágot is lehet kapni. Igen, azért, hogy még nagyobbnak tűnjön a seggünk.

A kérdés már csak az, hogy mi lesz a következő? Mi jön ezután? Mert a nagyseggűek eddig mind arra vágytak, hogy lapos legyen a fenekük, most viszont örülhetnek.

De vajon MEDDIG?!