Nincs úgy szeánsz, hogy mindketten ne élveznénk el című cikkre olvasói levelet kaptunk: 24 éves, heteroszexuális olvasónk, Ferenc arról számolt be, hogy nehezen bírja nézni a domináns pornót. Holott ő maga is a BDSM szubkultúra kedvelője.  

„Tivadar teljes mértékben egy olyan BDSM kultúrát írt le, amit én is a magaménak tudok tekinteni. Miért mondom ezt? Többször is kerestem már az interneten bdsm-es pornót, de gyakran olyanra találtam, ahol már olyan szintű kínzás/verés megy, amiről nem tudom elhinni, hogy élvezetes lehet bárkinek is; ami azt illeti ezekben a szereplők arcán is a tényleges szenvedés tükröződik inkább vissza, mint az édes kín.

Az ilyen videókat ugyanazzal a lendülettel, amivel megnyitottam őket, be is szoktam egyből zárni, mert – tudom ez ellentmondásosnak hangozhat –, de nem bírja a lelkem ezt a látványt. Bármennyire is imádok egy nő felett domináns helyzetben lenni, őt elfenekelni kezemmel/korbáccsal (miközben a haját húzva arra kényszerítem, hogy számolja az ütéseket és jutalomként néha a csiklóját simogatom), nem tudnék olyan szintig menni, hogy maradandó kék-zöld foltokat okozzak, vagy hogy a fájdalom mélysége által megríkassam alárendeltemet. Ha "fájdalmas fájdalmat" okoznék, az inkább lelkiismeret furdalást teremtene bennem" – írja a levelében.

A hozzáállása miatt egy ideig amolyan vanilla-BDSM kategóriába sorolta magát – a vanilla a szadomazo szubkultúrában a teljesen hétköznapi szexet jelenti, amiben nincs semmi kínzás. Aztán rájött, hogy mindaz, amit nagyon szeret a szexben, mégis inkább a BDSM kategóriába sorolja. 

„Imádok hajat húzni, bilincselni, megkötözni, falhoz vágni, lefogni, könyörgésre kényszeríteni, elfenekelni, parancsolni, játékszerként használni, megerőszakolóst eljátszani (amit persze a partner legalább annyira, ha nem jobban élvez).

Az exemmel mi is eljátszottuk azt, hogy az aktus előtt már a nap folyamán, e-mailes, szaftos üzenetekkel és parancsokkal elkezdődött az előjáték. Eszméletlen jó volt utána, este a sok feszültség felépülése után mindketten hatalmasat élveztünk. Domináns férfiként természetesen a kutyapóz a kedvencem."

Levélírónk – saját bevallása szerint a hétköznapi életben abszolút egyenrangú félnek tekinti a nőket, senkit sem akarna cselédként tartani.

Amennyiben van hozzáfűznivalója, küldje a levelét a velvetszex@mail.index.hu email címre.