A Swarovski kristállyal díszített hatvanezer forint értékű Womanizer csiklóizgatót, ami mondjuk ki, nevetségesen drága, két női olvasónk is tesztelte. A csiklóizgató úgy tűnik, valamit nagyon tud, a tesztelőink ugyanis odavoltak érte: a szexjáték lelkesen szolgálja a tulajdonosait. A titka az, hogy nem rezeg, mint általában a vibrátorok, hanem lüktető szívó-szopó érzéssel izgat. 

A két tesztelő nő a csiklóizgató csomagolásától és a designtól már elámult, azért tetszett nekik, mert egyáltalán nem nézett ki szexuális segédeszköznek. A tojás alakú szerkezeten egy szívófej szerűség van, ezt a szívófejet kell a csiklóra helyezni, és a fokozatokat állítgatni. USB-kábellel lehet tölteni a ftalátmentes műanyagból készült izgatót.

Blanka, (31) : Úúú, ez egy nagyon jó dolog

„Nagyon extra ez a doboz, dizájnos és olyan, mintha egy mobiltelefont rejtene – ami azért is jó, mert így észrevétlenül lehet szállítani a ketyerét. Amikor kivettem a dobozból az izgatót, azonnal az unokahúgom lázmérője jutott róla eszembe, ami elég bizarrul hangzik, és nehéz is volt megbarátkoznom a gondolattal, hogy nem az. Pár gomb van rajta, illetve egy kő, amiről azt hittem, hogy dísz. Elkezdtem tanulmányozni, hogy hogyan működik. Összedugtam a kábellel, felraktam a töltőre, és vártam. Nem bírtam megvárni, míg teljesen feltölt, izgatott voltam, milyen érzés lehet használni. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy jó lesz, túl durungnak tűnt a rózsaszín cucc. Megtisztítottam a szilikonfejet, felhúztam a gépre, és beindítottam.

Egyáltalán nem okozott nagy gondot, hogy hova kell helyezni, mert

amint a csikló köré helyeztem, azonnal éreztem, hogy úúú, ez egy nagyon jó dolog. Konkrétan olyan érzésem volt, mint mikor nyalnak. És nem olyan béna pasisan, szopogatva, meg szívogatva, lefetyelve, alig hozzáérve a puncimhoz, hanem rendesen, mindent beleadva.

Sajnos nem bírtam sokáig – mondjuk közrejátszhat ebben az is, hogy nagyon régen dugtam -, szóval az első pár percben el is élveztem. Muszáj voltam újra kipróbálni, és itt már kiélveztem a fokozatokat is. Marha jó cucc, sosem válnék meg tőle. (Vagyis ha lenne pasim, félreraknám, de nincs.) Tök jól kézre áll, finom a tapintása, viszont egy bajom van vele: tökre nem értem azt az egy szerencsétlen követ a tetején, nem néz ki jól és még csak az élvezetet sem fokozza. Persze, vannak olyan csajok akiknek fontos, hogy minden Swarovskis legyen, ők ezt is imádni fogják."

Melinda (27)

„Eléggé rá voltam készülve a dologra, ezért egész hétvégén hangulatban voltam, volt benne valami kis pajkosság, hogy új, sosem használtunk még ilyet. Kinézetre is szép, kicsit luxusprostis vonal, főleg, hogy felvettem hozzá egy luxusprostis fehérneműt, igazi alul lyukas randibugyit.

A vasárnapunk elég fárasztóra sikeredett, a hosszú hétvégén sokat utaztunk, fáradtan értünk haza, és mire felvettem a luxusprosti szerkóm, addigra a pasim bealudt. Keltegettem, de semmi. Konstatáltam, hogy erről ennyit, és a gépet arra használtam, amire valószínűleg amúgy is kitalálták, saját örömszerzésre.

Hatásosan működött a gép, én azt mondom hogy minden pénzt megért,

a dolgát tökéletesen tette, és nem éreztem azt, hogy egy porszívó szippant be – kicsit erre számítottam.

Maga az egész dizájn, és a gép is pöpec, főleg, hogy az extravagánssága miatt már amúgy is másképp érzem magam, pajkosabbnak, tettre készebbnek."

A Womanizer csiklóizgatókat köszönjük az Erotikashownak!