„Egy srác vagyok, akinek új kapcsolata van egy csajjal, olyan csajjal, aki nagyon, de nagyon szereti, ha nyalják. Az utolsó kapcsolatom egy hosszú kapcsolat volt, az exbarátnőm nem szerette a nyalást, így kijöttem a gyakorlatból. Az új barátnőmet örömmel elégítem ki így is, de tekintettel arra, hogy nem én vagyok a nyalás királya, arra gondoltam, tanácsot kérek tőled, hogyan lehetnék ebben nagyon jó" – írta a The Frisky magazin szexrovatának egy férfi olvasó. A lap szexrovatának egy ideje a pornós James Deen a szakértője, ő ad különböző tippeket az olvasóknak.Elég jó válaszokat ad mindenkinek, és a nyalással kapcsolatos olvasó levélre is frappáns választ adott.

A pornós, James Deen azzal kezdi a szakértői válaszát, hogy rossz a kérdés. Ezt alátámasztandó elmagyarázza, hogy a kérdés azért rossz, mert ő személyesen még sosem nyalta ki a kedves olvasó barátnőjét, így aztán fogalma sincs, hogyan kell a nőt úgy kielégíteni szájjal és nyelvvel, ahogy még soha senki más nem tette. Szerinte ugyanis az a titok nyitja, hogy ahelyett, hogy a neten keresné a választ, inkább kérdezze meg tőle, hogyan szereti, tetszik-e neki, amit tapasztal.

„Nem tudom, hogy mit szeret a barátnőd. Elmondhatom neked, hogy mi az a csikló. Elmondhatom neked, hogy hol van a csikló. Elmondhatom, hogy hol van a csikló fitymája, a nagyajkak, a kisajkak, de a végén ez semmit nem fog érni, ha kiderül, hogy a csajod utálja, ha a csiklójához nyúlnak!" – írja James Deen.

A pornószínész a saját nyalási technikáját is leírta, biztos, ami biztos, okuljon belőle mindenki. Ő abban hisz, hogy egyszerűen csak beteszi a fejét a nő lába közé, és ha jó visszajelzést kap hangok és mozgás formájában, akkor folytatja azt, amit csinál. Azt is leírja, hogy nem tudja, hogy ki mit szeret, egyszerűen csak próbálkozik különböző dolgokkal, és ha bejön, akkor folytatja. Ráadásul szerinte még ez sem garancia semmire, ugyanis az a nő, aki az ágyban azt a visszajelzést adja, hogy úristen, ez nagyon jó, elképzelhető, hogy másnap a barátnőinek már azt mondja, rémesen nyalt a pasi. 

Az orális szex szépsége a pornós szerint abban rejlik, hogy amíg az egyik fél képes a szájával elmondani, mire vágyik, és képes instrukciókat adni, addig a másik fél a szájával meg tudja azt valósítani. Arra is kitért, hogy azok a cikkek, amiket a női magazinok jelentetnek meg a nyalásról, károsak, pontosan amiatt, hogy ezt tényleg csak az tudja, aki kapja az orális élvezeteket. Ha bárkinek kétsége van önmagában, a legjobb tehát, ha inkább szex közben felteszi a kérdést, ez tetszik? jólesik? mutasd, mi esne jól! és hasonlók. Nagy valószínűséggel ez vezethet el odáig, hogy egy férfi valóban a lehető legjobb legyen az orális szexben.