A mobiltelefonból valóban vibrátort készít egy cég, ezt pedig úgy oldották meg, hogy kreáltak egy telefontokot DILDÓVAL. Az egészet elnevezték Izivibe-nak. 

A bizarr vibrátor iPhone-nal működik, csak fel kell tenni a dildós telefontokot a telefonra, és kezdődhet is a móka. A vibrátor motorját a telefon maga adja, ehhez le kell tölteni a szükséges applikációt. Az applikáción látható pontok jelölik a fokozatot, ebből hét van összesen, a hangerő szabályzó pedig az erősséget állítja be. A telefon rezgő funkcióján keresztül működik – ez valószínűleg a korai Nokia telefonok rezgéseivel brutális lenne. A dildó belsejét úgy rakták össze, hogy passzoljon a telefon rezgő funkciójához, és hosszában közvetítse azt. 

A telefontokot elnézve, aki ki is próbálja a telefonos vibrátort, egész biztos, hogy nem fogja az utcára vinni a telefonját a tokkal. Vagy ha igen, akkor nagyon bevállalós. Elvileg partnerrel is lehet használni, és itt jegyeznénk meg, hogy a fotó funkcióra és az előlapi kamerára használat közben gondolni nem érdemes.