12145469 829493933838557 1157398310 n

Csak kövesse ezt a pár tanácsot, és simán meg tud élni az Instagramból

vlc
2015.11.28. 14:36

Már annyi mindenkinek sikerült, sikerülhet önnek is, nem kell hozzá sok, csak némi alaptőke, aztán dőlhetnek a követők, és velük együtt a jól megérdemelt siker. De mi kell pontosan? 

Legyen Jógi!

Ez nagyon fontos. Komolyabb jóga alapok nélkül bele se fogjon a professzionális Instagramozásba. Az nem elég, ha meg tudja érinteni a bokáját, lejjebb kell menni, az volna a legjobb, ha a homloka találkozna a talajjal. De ez is megteszi.

A tökéletes test előny

A tökéletes alak lenne az ideális. A has lapos és szálkás, a mosoly fehér, fogszabályzó nincs. A testi hibákra csak egyetlen mentsége lehet az embernek, melyet a következő pontban meg is tudhat. 

Mutasson jó példát!

Rengeteg egészséges, természetes alakú lány próbálja mostanában biztatni a rajongóit, hogy lehet változtatni az káros életmódon, és kell is. Rengetegen sokat fogytak, vagy híztak az anorexia után, most pedig több tízezren követik őket. Persze a siker érdekében ilyesmit ne tegyen, hasonló példát ne kövessen, elég, ha egészséges életmódra ösztönzi a népet, jó példát mutat, dokumentál. És ezzel el is értünk a következő ponthoz. 

Egyen szép dolgokat!

Olyan tányérokat pakoljon össze, amik jól mutatnak a tányéron. Variálja a színeket, formákat. Igazából az sem árt, ha odaírja a képek mellé, hogy homemade. Az otthon készült süti sokkal menőbb.

Utazzon rengeteget!

És ezt mutassa meg a négy fal között tespedő népnek, hadd irigykedjenek. Szóval ha bele akar vágni a dologba, muszáj befektetnie egy kis pénzt, vagy sokat. Próbáljon ki minél több extrém sportot, váltogassa az egzotikus, trópusi helyeket és a hegyi tájakat. Abből nem lehet gond. 

Ha ezek közül semmi sem jönne össze

Csak írja le őszintén, mennyi idejébe is telt, amíg elkészült egy kép. Nevesse ki a fenti pontokat kielégítő profilokat, és vallja be az igazságot

Sok sikert!