Dolgok, amiket a farkam csinál címmel indított blogot egy San Franciscó-i férfi, a fekete-fehér fotókon csak a farka szerepel, de az úgy, ahogyan a legszórakoztatóbb, és így a legbefogadhatóbb egy pöcsről készült kép.

Az online társkeresés népszerűségével együtt járnak a kéretlen dickpicek, azaz a pöcsös fotók, amiket a felajzott férfiak előszeretettel küldözgetnek a kiszemelt nőknek. Megvan ennek a maga pszichológiája, a férfiak vizuális típusok, feltehetően azért küldik el a legnagyobb kincsükről készült fotót, mert azt szeretnék, ha a nők is örülnének ennek – és ha viszonzásképp a nők is küldenének a lábuk közéről fotót.

Csakhogy a nők nagy része nem biztos, hogy rögtön a kezdeti ismerkedési fázisban egy alsógatyából kikandikáló merev farokra kíváncsi. Ezért is üdítő tudni, hogy akad olyan férfi, aki elég magas szinten űzi a kéretlen farokfotók műfaját: a San Franciscó-i férfi elképesztően vicces blogot kreált a saját farkának, Dolgok, amiket a farkam csinál címmel. 

A blog szerzője azt mutatja be, hogy a pöcsös fotók nem mindig rosszak. A blogon a farok karocskákkal és arcocskával látható, ahogy mindenfélét csinál: nézi magát a tükörben, rosszul van, és hány, borotválkozik, rajzolgat, fekszik. A fekete-fehér fotókon A Farok van a középpontban, a blog szerzője már a leírásban megmagyarázza, miről szól a blogja, azt akarta megörökíteni, mit csinál a farka, ha hamarabb ébred fel, mint a tulajdonosa. Annyira belefolyik a tulajdonosa mindennapjaiba, hogy például a tökfaragáson is részt vett, méghozzá aktívan. 

http://thingsmydickdoes.tumblr.com/post/134600258753/that-face-though-sometimes-life-hands-you-lemons

A TMDD (Things My Dick Does) blog mostanra márkává nőtte ki magát, a blogon látható pöcs már matricaként is kapható. A mosolygó arcú farok a képeken kétségtelenül önálló életet él, mintha csak egy kisállat lenne, úgy mutatja be a nevét eltitkoló férfi a világnak.