Szilveszter éjjel volt, Manchester utcáin sokan buliztak, az is igaz, hogy az angolok híresen tudnak inni. Valaki lekapta az állapotokat, aztán ennyi.

Dehogyis,

nem egy egyszerű fénykép készült, hanem egy remekmű, egy új teremtés-kép. A sörét mentő pocakos úriember olyan gyorsan lett mém, mint a huzat. Minden tökéletes, az előtérben letepert férfi, akit egy piros ruhás nő próbál megmenteni a rendőrök kezeitől (később elengedték) és a háttérben ünneplő tömeg is. De ők mind csak asszisztálnak a jelenethez. A fekvő férfi számít, aki hősiesen, szinte életét áldozva próbálja menteni a menthetőt. A sört. Nem véletlenül elemezte halálra az internet, úgy művészileg. Nem túlzás a beállítást Michelangelo freskójához hasonlítani. Csak itt éppen nem Ádám teremtéséről van szó.

A kép új címe: Manchester teremtése

Hivatalosan. 

De ez még mind semmi, van pop art-változat és pointilista. Az impresszionista Seurat képihez éppen úgy passzol Manchester múzsája, mint az expresszionizmushoz. 

A legjobb az egészben, hogy a Daily Mail szerint emberünk nem emlékszik az estére, legalábbis erre a pontra. Úgy lett legenda, hogy észre sem vette. Szép!

Semmire sem emlékszem az egészből. Az megvan, hogy úgy 20 perccel később felkelek és hazamegyek Hannah-val (egy barát – a szerz.). 

Igazából egészen sokáig pakolhatnánk egymás alá a képeket, de nem tesszük, mindennek van határa. Csak még egy utolsót!!!!

Rajzolj le úgy, mint azt a francia lányt!

Oké. 

És ön mit csinált szilveszterkor?