A 18 éves  Narendra Kumar múlni nem akaró hasfájás miatt kereste fel orvosát, és senki nem számított arra, hogy mit találnak majd a fiú szervezetében - írja a Mirror. Kumar hasából egy háromórás műtét során 19 kilónyi emberi szövetet (haj, csont, fogak) távolítottak el és és mint kiderült, ez mind ki nem fejlődött ikertestvéréhez tartozott.

Mi is az a parazita iker?

Parazita iker alatt az orvosi irodalom szerint olyan fejlődési rendellenességet értünk, amely során az ikerpár egyik tagjánál a sejtosztódás mellékvágányra fut, sejtállománya a másik iker szöveteivel összekapcsolódva fejlődik tovább. A parazita iker teste kisebb-nagyobb mértékben hiányos, saját agya nincs, az ép testvér szervei tartják életben. A fetus in fetu (magzat a magzatban) esetében a terhesség nagyon korai szakaszában az egyik magzat szinte körülöleli, becsomagolja a másikat, így az nem az édesanyja, hanem ikertestvére testében fejlődik tovább parazitaként.

Forrás: SulinetHaon.hu

A fetus in fetu (magzat a magzatban) nagyon ritka, mi legutóbb 2013-ban írtunk egy, Narendra Kumaréhoz hasonló esetről.  A fiú egyébként már jól van, és hamarosan vissza is térhet az iskolába, amit egészségügyi problémái miatt kénytelen volt otthagyni - írja a Mirror.  

A hajtás után pedig videót is találhat az esetről, de tényleg csak erős idegzetűek nézzék meg!