Küldött már képet szerelmének, exének, ellenségének, bárkinek a saját farkáról? Ha igen, ha nem, valakinek ez a foglalkozása: férfiak dákóját fotózza.

Professzionális Péniszfotózás.
Pöcs Portré.
Faszszelfi

Volt már farokszépségverseny, sőt, a férfi nemi szerv szépségének komoly mélységei vannak, de ilyen még nem volt. Hivatalosan. Soraya Doolbaz fejéből pattant ki az ötlet, hogy péniszeket fotózzon, miután szingliként megtelt a telefonja a rengeteg pöcsös képtől. Amikor a hipermarketben császkált, és meglátta a babákat, akkor villant be neki, hogy felöltöztetett férfi nemi szerveket fog lekapni. 

Ez annyira bejött neki, hogy ma 10 000 dollárért, közel 3 millió forintért is megveszik a limitált példányszámú fotóit.

Viszonylag lassan indult be az üzlet. Eleinte csak a barátnőivel beszélt a projektről, aztán elkezdtek szállingózni a kuncsaftok, hogy szívesen lefotóztatnák a péniszüket. Nagyon fontos: Soraya Doolbaz csak fotóz, kattintgat, fényességet állít, de a farokhoz nem ér. Erre vannak a kísérők. Az ő feladatuk az öltöztetés és a nemi szerv formába hozása.

Ha tetszik érteni...

Az egyik modell tanácsa is csak annyi, hogy olyan partnert érdemes hozni, aki odáig meg vissza van az adott péniszért, mert itt bizony művészet történik.

Íme, egy fotó Donald Trumpról.

És még egy, ahogy Soroya Doolbaz látja.

Egy előnyös kép Kim Dzsong Unról.

És még egy.

Itt meg lehet nézni az összeset.

Egy interjúból kiderült, hogy ezeknek a képeknek az a célja, hogy a férfiak igényesebb képeket küldjenek a nőknek a családi ékszerről. Elég az igénytelen faszokból!

Soraya Doolbaz a csúcsra ért, mivel most Miamiban, egy nemzetközi galériában állítják ki a fotóit – így a hétköznapi farokfotós hivatalosan is művész lett.

Via: Huffington Post