A Yahoo szedte össze bizonyítékként, miért nem kellene feszülniük a pasiknak a farokméretük miatt. A méret az egyik legközpontibb kérdés a férfiak életében, leginkább azért, mert azzal teszik egyenlővé a teljesítőképességet. 

1. Statisztikailag az átlagos farokméret nem olyan nagy, mint hinnénk: petyhüdt állapotban körülbelül 8 centi, mereven 13 és 15 centi közé tehető.

2. Még a pornósztárok is azt mondják, hogy a méret nem számít.  A pornószínésznők szerint sem a méreten múlik a jó szex, hiába ezt sugallják a hetero vagy a meleg pornók.

3. Túl sok is lehet a jóból, azaz fájdalmas lehet, ha valaki a 23 centis farkával akar vadul szexelni. Az orgazmus nem feltétlenül jelent egyet a behatolás erejével, sőt, sok nő nem is képest pusztán csak a behatolástól a csúcsra jutni. 

4. Más testrészeknek is fontos szerepük van a szexben, nem valaki pöcsébe vagy puncijába leszünk szerelmesek.

5. A szexuális játékszerek is szóba jöhetnek, rengeteg eszköz van a mai technológiáknak köszönhetően, ami kiegészítheti az izgalmat. 

6. A partner farka mellékes az érzelmek kialakulásában, ugyanis a széles váll, a gömbölyű csípő vagy csillogó szempár sokkal többet tesz azért, hogy ágyba bújjunk. 

7. A farokfotók nem számítanak túl sokat a nőknél, de aki szeretné, nyugodtan megvilágíthatja úgy, hogy nagyobbnak tűnjön, esetleg olyan szögből fotózhatja, ahogyan a legszebbnek találja. De a kéretlen farokfotókat inkább mellőzze mindenki.

8. Ha mindez nem győzte meg, és szeretné, ha a másik nagyobbnak látná a farkát, akkor trükközzön a szőrzettel, váljon meg attól például. 

9. A nagyon nagyon kicsi mérettel sincs semmi gond, a mikropöcs is pöcs. A legtöbb nő nem igazán bánja, ha találkozik vele, a kis méret miatt kialakult szorongást már nehezebben viselik a nők. 

10. A pozíció sokat számít: kisebb mérettel a kutyapóz kényelmes lehet mindenkinek például. 

11. Az örömteli szex az igazán kielégítő, nem pedig az, amiben maratont játszik bármelyik fél. Az egymásra figyelés, az intimitás megélése, könnyed beszélgetésekkel és simogatásokkal fontosabb, mint a méret.

12. A farok ugyanis nem önálló személyiség, nincs zenei ízlése, nem lehet vele együtt vacsorázni, satöbbi.