shutterstock 362977286

A nők odavannak a mostohaapás pornóért

2016.02.05. 21:36 Módosítva: 2016.02.05. 21:37

A Pornhub megnézte, hogy a női felhasználók mikre kerestek rá előszeretettel 2015-ben. A pornómegosztó oldal statisztikájából kiderül az is, hogy a férfiak és a nők pornófogyasztási szokásai közt nem sok különbség van: amíg a férfiak a mostohamamis pornót keresik, a nők a mostohapapa-lánya pornót kedvelik. 

A pornómegosztó oldalon a statisztika szerint az összes kattintásnak körülbelül a 24%-a érkezik nőktől. Főleg a Fülöp-szigetekről, Brazíliából, Indiából, Argentínából és Lengyelországból keresik a nők a pornót. A pornómegosztó oldal azt is megnézte, melyek azok a kategóriák, amikre a nők gyakrabban keresnek rá, mint a pasik. Ilyen a leszbi, a rejtett kamerás masszázs, a pussy eating orgasm (azaz nyalás orgazmussal), a world biggest cock (azaz a világ legnagyobb farka).

Meglepően sokan kattintanak a for women kategóriára, a nők többször keresik a leszbi, a solo male, a gangbang és gay kategóriákat, mint a Pornhubot fogyasztó férfiak. Százalékos arányokban nézve a gangbangre 104%-kal több nő keres rá, mint férfi. A mostohaapa-lánya pornó (ide kattintva láthat egyet) és a mostohamami kategóriákat is a nők nézik főleg, ahogy a big black cock (nagy fekete farok) kategóriát is. 

A real celebrity sex tape kifejezés a legnagyobb növekedést mutató keresőszó a nők körében is, ez általánosságban elmondható mindkét nemre. Jamaikában valamiért kiemelkedően sok nő keresi fel a Pornhub oldalt, a női fogyasztók közel felét ők teszik ki. A kérdés csak az, hogy ez hogyan lehetséges, tényleg nők nézik-e a pornóoldalt. Elképzelhető ugyanis az is, hogy a férfiak a Pornhubon nőknek hazudják magukat. 

4-pornhub-insights-2015-year-in-review-female-male-searches.png
Fotó: Pornhub

A férfiak és a nők pornófogyasztási szokásaiban egyértelmű eltérés szinte csak és kizárólag a pornószínészek személyében látni: a nők Kim Kardashian szexvideóját keresik, és nagyon szeretik a nemi erőszak-botrányba keveredett James Deen filmjeit is.