Egy év telt el azóta, hogy a Redditen egy férfi színt vallott arról, két farokkal született, két egyformán működő szerszámmal, amivel kénytelen együtt élni. A fórumozók elárasztották a kérdéseikkel, a hogyan pisiltől egészen a pénisztrükkökig mindenre kíváncsiak voltak, amiből egy könyv is született. A kérdések még mindig nem apadtak, olyannyira nem, hogy a kétfarkú pasi kiadott még egy 470 oldalas könyvet, Duplán töltött: Párás történetek arról, milyen két pénisszel élni. A két farokkal élő férfi azt nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak, hogy azért írt még egy könyvet, mert sokan panaszkodtak arra, hogy túl kevés az infó, például a szexről írhatna többet. 

A 2014-es műtéte után megnőtt mindkét farka

Szexel bőven a két farkával, azt nyilatkozta a lapnak, hogy annyit szexel, amennyit csak tud, és a netes társkeresőkön is ismerkedik. A visszajelzések szerint nemcsak a két péniszét szeretik a nők. A könyvében egészen részletesen ír arról, hogyan elégítik ki a nők orálisan, hogyan feküdt le egy férfival a medencénél, és hogyan élvezi a szexet. 

„A legfurcsább dolog számomra, amikor az emberek a neten azt mondják nekem, milyen szexi vagyok. Ezt nem tudom elképzelni, mert ők csak a testemet látják. A nők azt mondják, hogy a személyiségem az igazán vonzó, a férfiak azt mondják, a testem és a viselkedésem nagyon vonzó" – nyilatkozta a kétfarkú pasi a Rolling Stone lapnak, a férfi egyébként biszexuális. 

„Mielőtt műtöttek volna 2014-ben, nem tudtam azt mutatni, amit most, előzőleg a péniszeim 15-17 centiméter voltak mereven, és attól függően mit viseltem, nem látszódtak. A műtétem után hosszabbak lettek. Szóval most mindkettő húsz centi hosszú petyhüdten, és huszonöt centiméter mereven" – mondja az interjúban, és ez az a mondat, ami elgondolkodtató, hiszen ma az orvostudomány működőképes péniszt nem tud centiméterekkel előidézni. Még a transzneműek esetében is egy különleges pumpa segíti a merevedést, nem spontán történik. Elképzelhető, hogy médiahekk lenne az egész?

Titkolja a személyét továbbra is

A saját könyvéről is beszélt a lapnak,  a kedvenc története a könyvében egy stoppos lánnyal kialakult liezon, a lány is és ő is rendkívül szexuális emberek, könnyen megértették egymást az ágyban. A személyazonosságát nem akarja felfedni, akikkel lefekszik, megkéri őket, hogy diszkréten kezeljék a személyiségét. A legtöbb szexpartnere megdöbbent a látottakon, és azonnal fotót szeretne készíteni, ahogy meglátják a két péniszt a férfi lába között. A kétfarkú férfi azonban nem engedi a fotózást, nem akar magából bazári majmot csinálni. 

Arról is beszélt, hogy amikor színt vallott a Redditen, hallott minden viccet a két péniszével kapcsolatban, amit csak el lehet képzelni. Azóta pornózni is hívták, megkereste őt a Vivid Entertainment, de elutasította a felkérést, azt mondja az interjúban, hogy a pornósztárkodás nem igazán az ő műfaja. 

„Soha nem állítottak meg ezért a reptéren. Ennek az is lehet az oka, hogy utazáshoz nagyon kényelmes nadrágot viselek" – adta válaszul a lapnak arra a kérdésre, hogy a fémdetektorok a reptéren mit érzékelnek. 

A szexben nyitott, úgy véli, sok mindent kipróbált, de mindig akad valami új. Például évekig nem tudta elképzelni, hogy vonzó lehet a genitális piercing, mindaddig, amíg nem találkozott valakivel, akinek volt, és megszerette. Azt kijelenteni  nem meri, hogy mindent megélt a szexben, ahogy ő fogalmaz, sose tudhatja, mit hoz a holnap.