A makrofília, azaz vonzódás az óriásokhoz nem is annyira ritka jelenség: a közösségi oldalakról egyértelműen kiderül, hogy bőven van rajongója a műfajnak. Főleg a férfiak imádják, és osztják meg saját készítésű kompozíciójukat: apró férfiak bámulják a hatalmas nőket, apró férfiakat taposnak el hatalmas nők, apró férfiakat vesznek a szájukba óriási nők és a sort a végtelenségig lehetne folytatni. Ilyen az egyik olvasónk is, a 31 éves Vogel nicknevű férfi, akit először Horváth Éva ihletett meg. 

„Tulajdonképpen amióta beindultak az első szexuális jellegű fantáziáim, ilyenekről álmodozom, az első, véletlenszerű ejakulációm is egy ilyen erotikus ábrándhoz köthető. Az ilyen témájú képeken, videókon mindig megakadt a szemem, például a 'Drágám, a kölyök marha nagy lett' című filmből is csak arra emlékszem, amikor az anyuka szintén megnő, és elkapja a helikoptert.

Már gyermekfejjel se értettem, hogy miért nem inkább egy ilyen témájú filmet forgattak, az legalább szexi lett volna" 

– írta a Velvetnek, és azt is hozzátette, sokáig azt gondolta, csak egyedül van ezzel, mert a környezetében senkinek nem jöttek be a hatalmas nők. A gimnáziumban bukkant rá a giantess kifejezésre az interneten, ekkor döbbent rá arra, hogy vonzódásával még sincs egyedül a világban. 

„Kezdetben csak nézelődtem, majd én is elkezdtem saját tartalmat gyártani, ami először egy-két sztori, majd később rengeteg fotómontázs elkészítését jelentette a kis belterjes közönség számára. A visszajelzések mindig nagyon pozitívak voltak, így körülbelül. 3,5 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy a nagyközönség elé lépek és megosztom a munkám a világgal (Facebook és Instagram), kíváncsi voltam az emberek reakciójára. 

Nemcsak férfiak vannak a követőim között, hanem nők is, sőt néha kimondottan ők kérik, hogy változtassam őket is óriásnővé. Az első ilyen jellegű pozitív élmény egyébként Horváth Évától származik, annak idején ő volt az első 'áldozat', akinek – kissé félve a reakciójától – elküldtem a róla készült képeket. Szerencsére nagyon tetszett neki, sőt egyből meg is osztotta".

Megkerestük Horváth Évát is, a műsorvezetőnő 3 évvel ezelőtt kapott magáról óriásnőnek ábrázolt fotót az olvasónktól, és szereti a róla készült képeket. 

Ebben egy jópofa fotosopot látok, és tisztelem ezért, mert sok munka van benne. Azt látom, hogy kreatív, jól dolgozik a képekkel, és vicces. Azokat a képeket használja fel, amik az oldalamra felkerültek, jópofa fotosop-trükköt látok benne, nem többet. Vannak, akik a lábfejemről, lábujjaimról kérnek képeket, naponta több ilyen levelet is kapok, de az teljesen más műfaj" – mondta a Velvetnek Horváth Éva.

Hogy van-e összefüggés más fétissel, ezt csak az tudhatja, aki ezt mélyebben is tanulmányozza, elképzelhető, hogy a lábimádattal lehet valamiféle kapcsolódás – egyénenként változhat az ízlés.  Láthatóan tele az Instagram hatalmas lábú nőkkel a giantess hashtag alatt, ahol rengeteg ínyencséget találni a témában.

Hogy az óriásnők ábrázolása összefügg a szexualitással, onnan is látszik, hogy több fotó is van, amin az apró férfi a hatalmas bugyi előtt álldogál csupaszon. Az óriásnők rajongói klubját látva senki ne lepődjön meg azon, ha az Instagramon egyszercsak felbukkannak a képek az ismerősök közt: vannak köztünk sokan, akik ezzel a vonzalommal élnek együtt.

A hatalmasnak ábrázolt nők, akiknek mellein apró férfiak sétálgatnak, vagy akik aprónak tűnő városkákban sétálnak bikiniben, létező fétis. Mint ilyen, komolyan kell venni, annál is inkább, mert az Instagramot is ellepték az óriásnőket imádók (giantess hashtag) – ez is jól mutatja, hogy a pornóipar a fogyasztókhoz alkalmazkodik, ha az óriásnők kellenek, akkor a pornóban is meg fogják kapni a fétisimádók.