A The DeBrief összeszedte a Redditről a legdurvább szexhorrorsztorit, ami valaha másokkal megtörtént szex közben. Nemcsak külföldön van ilyen, csak annyit mondunk, egész máshogy fog nézni a cikk után a Jono yogo joghurtos fagyikra.

A robbanó cukorka nem biztos, hogy jó ötlet szopáshoz, derül ki a TON3R nevű reddites felhasználó kommentjéből a a milyen fétist próbáltál, ami félresikerült című topikban. A kommentelő fiatalabb korában próbálta ki a robbanó cukorkát, azt írta, olyan érzés, mintha aszteroida mezőbe tévedt volna a farka. 

A szájban olvadó mentás rágók sem a legjobb választás a szopáshoz, ezt a wet-paint nevű felhasználó mondta el a fórumozóknak. Úgy indult a története, hogy a lány, akivel volt, mennyei élményeket ígért mentás rágóval a szájában, ehelyett azonban egy laprágó szerű cukorkát vett be a szájába. A mentaíz helyett valami egész mást próbáltak, a csípős izé rengeteg nyálat termelt ugyan a lány szájában, azonban az egész lapot úgy ahogy volt, kipakolta a pasi farkára. Mivel a cucc csípett, azért fájdalom és egy pohár vízért rohangálás lett a végeredmény.

A csajok sem maradnak ki a furcsa történetekből, például a LittleLittleGremlin nevű kommentelő kamaszkorában a fiújával egy Cadbury tojással játszott, húsvétkor. Csakhogy nem a szájában, hanem a hüvelyében, ami elég hamar olvadásnak indult. A többit el lehet képzelni...

A szexhinta sem biztos, hogy jó ötlet, Auber11885 a csaja lakásába vásárolt egy szexhintát, amit szépen fel is fúrt a plafonra. Aztán beleültek, szerették volna használni, mire az egész leszakadt, gerendástul, ő pedig a földön kötött ki.

A mécsesekkel is jobb vigyázni, írja dialinga481 a Redditen, neki rémálmai vannak a mécsesekről és a melleiről, amióta óvatlanul viaszos játékot játszottak egy random bolti mécsessel. Ezek ugyanis elég magas hőfokon égnek, vannak a szexshopokban külön erre a célra használható mécsesek, amik garantáltan nem okoznak égési sérüléseket.

A legvégére hagytuk az egyetlen magyar történetet, ami a neten felbukkant, egy zárt Facebook csoportból keveredett ki a szexbaki, amit egy fiatal lány pironkodva írt ki magából. A lényeget összefoglaljuk: a fiújával joghurtos fagyit evett, majd hazamentek, és szerette volna szájjal kielégíteni a pasiját.