A Bustle szedte össze, mi mindent lehet tenni azért, hogy az előjáték izgalmas és élvezetes legyen, a felsorolásban az is szerepel, hogy nem baj az se, ha sokáig rajta a ruha a partnereken. 

Kamaszkorban, amikor a hormonok minden cselekedetet uralnak, a tinédzserek a pettinggel kerülnek egymáshoz közel. A fiatalkori szexualitás a felnőttkorban is fontos szerepet játszik, az előjáték segíthet abban, hogy a szex ne laposodjon el az évek alatt. A titok egyszerű, pontosan úgy kell hozzáállni az előjátékhoz, ahogy tinédzserkorban, azaz ne csak szimpla pettingként kezeljük, amit gyorsan követ a boldog vég, hanem éljük meg minden mozzanatát. 

Ruhában

A szex imitálása ruhában nem ciki, a konkrét cselekmény nélküli tapizás és egymáson hempergés felkorbácsolja a vágyakat. Nem számít, hány réteg ruhában zajlanak az események, csak senki ne  legyen teljesen meztelen. A többéves párkapcsolatban újdonságnak és izgalmasnak fog tűnni a kamaszkori szexre emlékeztető petting. 

Lassan

Minél lassabban történik, annál jobb, az előjáték szólhat arról is, hogy minden olyan testrészt végigsimítunk és csókolunk a másikon, ami nem erogén zóna. A férfiak testén ez gyakorlatilag minden, kivéve a farkukat. A nőknél pedig a hátuk, a lábuk, a karjuk jöhet szóba – kivéve a nyakat, a köldököt, melleket és a comb belső részét. 

Előjáték a hálószobán kívül

Az előjáték helyszíne nemcsak a hálószobába lehet. Az ágyon túli további próbálkozások már csak a fantázián és a saját komfortzónán múlik: autóban, erdőben, konyhaasztalon, sötét sikátorban, bárhol. 

Kezdőként nyúlni egymáshoz

Tinédzserkorban az előjáték magát a szexet jelenti, a másik testének felfedezése a legizgalmasabb újdonságok közé tartozik. A hosszú távú kapcsolatokban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a segg-mell-behatoláson kívül is van szexualitás, és ragaszkodunk ahhoz, ami már addig jól bevált. Pedig nem kellene.