18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

rileyreid.png

A nagymama szerette az anál szexet

2016.03.05. 15:42

A pornóipar nagy nevei elmesélték, hogy milyen volt, amikor a szüleik megtudták, hogy mi a munkájuk. Volt már ilyen, de most olyan sztárok szólalnak meg, mint Riley Reid, April O'Neil, Jade Nile, Ela Darling, Charlotte Cross, vagy Dava Foxx.

Lényegében egy szülő sem kapott sikítófrászt a hír hallatán, hogy a felnőtt gyerekük kamerák előtt terpeszt és mutogatja a sunáját/bránerét. Jó, azért az egyik csaj baptista prédikátor apukája nem vág jó pofát ahhoz, hogy a lányát kamerák előtt csúnyázzák meg keményen. Egy másik anya meg alapból leszarja, hogy mi van a gyerekével, így a pornózás se verte ki a biztosítékot. A legtöbb szülő pozitívan áll ehhez a dologhoz, hisz ettől még ugyanúgy a gyerekük marad. Riley Reid volt az aki a nagymamájával beszélgetett az anális szexről, hogy próbálkozott vele, de nem igazán volt jó tapasztalat, pedig a többi lány már mesélt az anális orgazmusról és így tovább, mire a nagyi elárulta, hogy például kifejezetten élvezte, ha a hátsó bejáraton kopogtattak. Vyxen Steel anyja csak nevetett lánya pornós teljesítményén, miután megnézett egy videót tőle, majd megállapította, hogy elég elcseszett egy nemzedék nőtt fel éppen.

És akkor a videó.

Via: Huffington Post