Angliában már nagyon tavasz van, Walesben úgy tűnik több parkban is bárki szexelő párokba, orgiába szaladhat, de olyan terület is van egy erdős részen, ami paintball pályának álcázott nyilvános szexpartiknak ad helyet. A szigetországban ez elég szervezetten működik a hírek szerint.

A parkban szexelésnek dogging a neve

A napokban adta hírül a  Mirror, hogy a Youtube-on tette közzé bosszúként a dühös szomszéd,  hányan szexelnek a szemközti parkban. A bosszú nem annyira vált be, a szomszéd a térfigyelőkamerákat vette alapul, azoknak a felvételeit tette közzé, hiába. A Youtube-ról már lekerültek a videók, a cikkben még rá lehet csodálkozni, mennyire nem érdekli az embereket a vágyuk hajszolásában az, ha bárki látja őket.

A parkban szexelésnek dogging a neve, azok, akik ezt űzik, titkos weboldalakon jelzik egymásnak, hova érdemes menni. A dogging, azaz a publikus helyen történő szex többféle módon is izgatja a műfaj kedvelőit:

  • egyrészt a tudat, talán kukkolják őket,
  • az is, hogy ők kukkolhatnak másokat,
  • továbbá a csoportszex élménye is meglehet a fák tövében, amennyiben megszervezik. 

A "dogging nappal és éjszaka is zajlik ezen a helyen", "kitűnő hely a dogginghoz ez a piknikező hely", éjjel 2 és 3 körül a legtöbb éjszaka – ilyen mondatokkal jelzik egymásnak a doggingolók a helyszíneket a wales-i Swansea környékén. A titkos lista a napokban szivárgott ki, ebből kiderül, hogy a környéken csak nyolc olyan parkot is említenek, ahova turisták is járnak a helyi doggingolókon kívül. A listát a South Wales Evening Post tette közzé, a rendőrség pedig nagy erőkkel próbál résen lenni a területen.

Paintball pályának álcázott nyilvános szexparti

A nyilvános helyen szexelő párok nemcsak Angliában botránkoztatják meg a népet, de mostanában főleg a szigetországból érkeznek hírek ezzel kapcsolatban. A brit Merseyside-nál egy paintball pályát ajánlgattak egymásnak a doggingolók, "félreeső erdős terület"-ként, ráadásul pénzt kértek a férfiaktól a részvételért. A nők ingyen vehettek részt az orgián. A szervezők arról is gondoskodtak, hogy a hűvösebb időkben fűtőtest melegítse a szexelő párokat.

A paintball pálya az álca, barikádok mögött lehet mindenfélét csinálni, az arra járók nem látnak semmit.

  Ha szereted a doggingot, vagy csak nyilvános helyen akarsz szexelni, ez a megfelelő hely Önnek"

– ígéri a Cheshire Adult Parties zárt csoport oldala, írja a Mirror. Rossz idő esetén a fedett padok is jól jöhetnek, a világításról is gondoskodnak, és mindenféle szexuális irányultságú embert szeretettel várnak. A terület egyébként a többivel ellentétben nem közterület hanem magánterület, így nem áll fenn az a veszély, hogy a turisták videón örökítenék meg, mit látnak. 

Angliában ahogy látható, szervezetten működnek a doggingolók, Magyarországon vagy nagyon titkosan csinálják, vagy nem léteznek doggingoló emberek. Itthon közterületen, tehát akár a Margitszigeten is a padon a másikon lovaglás szabálysértésnek minősül, bár egyelőre olyanról még nem hallani, hogy bárkit megbüntettek volna ezért Magyarországon. Azért csak óvatosan.