„Az ügyfél azt akarta, hogy forrázzam le a kádban, addig, amíg el nem ájul, élesszem újra, és ismételjem meg ezt órákon keresztül. Nemet mondtam. Volt olyan ügyfél, aki arról fantáziált, hogy tornadressz viselésére kényszerítik, és aerobikoznia kell, miközben a botommal motiválom erre. Megtettem, és elképesztő volt" –írta a feltehetően prostituáltként dolgozó GirlHips nevű fórumozó a Redditre. Az oldalon arról faggatják egymást a netezők, ki milyen furcsa kérést kapott a klienseitől, természetesen szexmunkásokról van szó, de akad az élménybeszámolók közt egy nightclubban dolgozó DJ vallomása is. 

A fetisiszták kérik a legbizarabb dolgokat

A redditezők beszámolói közt akad pisifetisiszta, takarításmániás férfi, de még fog- és lábfetisiszta (egyszerre!) is. Sőt, ez utóbbi már-már hírhedt, úgy nevezik egymás közt a szexmunkások: A Fogorvos. „Egy pasi azt kérte, hogy feküdjek fel az asztalra, vegyem le a cipőmet, elővett egy halom fogászati eszközt, tükröket és elektromos fogkefét,

majd egy komplett fogászati vizsgálatot csinált a lábaimon. Egy órán át.

Ellenőrizte a lyukakat, a fogselymet, és el kellett játszanom, mintha valóban a fogaimat vizsgálná. Soha nem vette ki a farkát a gatyájából" – írja Jitzgrrl a fórumoldalon. Az egyik lány pedig, aki egy szexshopban dolgozott azt az ajánlatot kapta egy férfitől, hogy megvásárolnák tőle a használt zokniját, azt, amiben egész nap álldogál a szexshopban. 

A fetisiszták mellett a mazochista vágyak szerepelnek még a legtöbbször, van olyan sztriptíztáncosnő, akit arra kértek, hogy a tíz centis tűsarkával taposson rá a VIP-szobában tartózkodó férfi farkára.

Tökönrúgás, harapdálás, fájdalom okozás

De arra is kértek már prostituáltat, hogy harapjon bele a kliense izmaiba, persze csak azután, hogy a férfi letusolt és megtörölközött. A mazochizmus igazi fokát a BBchick nicknevű redditező írta le: hozzá hetente jár egy férfi, aki azt kéri, rúgja őt tökön, jó erősen. Majd ismételje meg párszor. A szexmunkás csizmában rugdossa a kliensét, és ha nem elég erősen teszi, akkor rászól a férfi. 

„Ha stresszes hetem volt, tele seggfejekkel, alig vártam, hogy jöjjön, és levezethessem rajta a feszültséget."

Egy hivatásoshoz az ügynökségén keresztül érkezett a mazochista kliens, aki azt kérte, hogy verjék el egy övvel. De ne csak úgy egyszerűen üssék, ahol érik, hanem közben ordibálja azt a prostituált, hogy "te kibaszott szarházi hazug disznó! egy hazug szemétláda vagy! kérj bocsánatot". Ilyeneket. Majd amikor elege lett a verésből, felmászott az ágyra, felhúzta a kotont, dugtak, majd távozott. 

Nemcsak a férfi kliensek a furcsák, az egyik férfi szexmunkás is tapasztalt már furcsaságot a női kliensétől - bár ez inkább szomorú történet egy anyáról, mintsem fetisiszta vágy.

„Egy idősebb, ötvenes nő azt kérte tőlem, hogy bújjak oda hozzá a hintaszékben. Azt akarta, hogy szopjan a mellét, mintha szoptatna. Egész végig simogatta a hajam. Körülbelül húsz percig tartott. Amikor végeztünk, felajánlotta, hogy kiveri, erre azt válaszoltam, hogy csak akkor csinálja, ha tényleg akarja. Nemet mondott, szóval felöltöztem, és mentem a dolgomra" – írta a throwescorts nevű férfi szexmunkás. 

A kérésekről pörgő fórum elég színes és érdekes, és bár biztos akad köztük olyan, ami talán nem igaz, jól látható, hogy az embereknek ha a szexről van szó, a fantáziájuk nagyon jól működik.