Amber Smithnek hívják történetük hősét (a név nem véletlenül ismerős önnek, ha): egy angol nő, aki úgy döntött, hogy megmutatja a világnak, pánikbetegséggel él.

Történetét a US Weeklyn találtuk, és olyan értelemben közhelyesnek mondható, hogy az utóbbi fél évben egymás után állnak a nyilvánosság elé fiatal nők, közölni a nyilvánvalót: ami az Instagramon van, az nem a valóság. Olyan szempontból mégis fontos a kiállása, hogy a mondandója túlmutat az igazából nem is nézek ki tökéletesen-körökön.

Smith ugyanis pánikbeteg, és egy képkombinációval mutatja meg, hogy milyen arcát látják a leggyakrabban, és ehhez képest milyen egy szorongásos pánikrohama után. Elmondása szerint elkeseríti, hogy 2016-ban, tájékozatlanságból, vagy rosszindulatból, még mindig megbélyegzik a mentális betegséggel élőket.

Évek óta szenvedek szorongástól és depressziótól, és még mindig van, hogy azt mondják nekem: »majd rendbe jössz« , »minek neked gyógyszer, csak legyél boldogabb«, »az ilyesmihez túl fiatal vagy«.
BASSZÁTOK MEG. Basszátok meg mind, ti szűk látókörűek, akik azt hiszitek, hogy csak azért, mert »jól« nézek ki, már nem is kell minden nap megküzdenem a fejemben élő szörnyekkel. 

Azt is leírta, hogy túl van már sok rosszon, támogatja a családja és a barátai, de mások nem ilyen szerencsések - szóval mindenkit arra kér, hogy legyen kedves, és ha problémái vannak, forduljon másokhoz segítségért. 

Az eredeti posztot itt találja.