A mélytorok technika a híres pornófilm óta lázban tartja a világot – a pornófilmek mellett a hálószobákban is népszerű, de nem mindenkinek megy. Tele az internet okos tanácsokkal, amik közül nehéz kiszűrni a valóban hasznos tippeket. Azok, akik meg szeretnék tanulni, ki szeretnék kísérletezni a technikát, a Bustle szexterapeutája segíthet, az amerikai Vanessa Marin összeszedett néhány jó tanácsot. 

Tisztelni kell a saját határokat

A szexben is megvannak a fizikai korlátaink, bárki, aki javítani szeretne a szexuális képességein, tartsa észben, hogy nem kell tökéletesnek lenni. Ha valaki azt hiszi, hogyha minden nap aerobikozik otthon, akkor annyira rugalmas lesz minden izma, mint egy balettművésznek, nyilván tévesen gondolja. Ezt az orális szex kiművelésére is ugyanígy kell érteni: a mélytorok-technikával próbálkozni lehet, erőltetni, kényszeríteni semmiképp. 

Többféle pózban érdemes próbálkozni

A technikát többféle szexpózban is érdemes gyakorolni, állva, ágyon fekve, hatvankilencben is. A legtöbb internetes oldalon azt ajánlják, hogy hátrahajtott fejjel könnyebb kigyakorolni, a partner állva vagy térdelve közelítsen. Hogy senki ne szegje kedvét, lassan, nagyon lassan kell elkezdeni.

A kezek is aktívak legyenek

A szexterapeuta tanácsa, hogy azok, akiknek kicsi a szájuk, ne féljenek a kezüket is használni az orális szexhez. Akár mindkettőt. A lefelé és felfelé irányuló, kanyargó kézmozdulatokkal a folyamatos stimulációt fenn lehet tartani. A kézmozdulatokkal el lehet nyújtani az élvezést, ráadásul a szájnál erősebb nyomást érezhet a férfi.

A légzésen sok múlik

A fulladás a megfelelő mennyiségű és tempójú levegővétellel elkerülhető. A szex nem arról szól, hogy életveszélyben érezzük magunkat, az orron keresztül lélegezzünk orális szex közben.

Vágy nélkül nem szabad belekezdeni

A jó szex attól igazán jó, hogy mindkét fél őszintén vágyik arra, amit éppen csinál. Az orális szexre, annak adására, fogadására, a behatolásra, minden érintésre és simogatásra. Enélkül csak erőltetett dugásról lehet szó, ami nem sok örömet tud adni.