Se szeri se száma az internetes szexoktató videóknak, az oka ennek feltehetően az, hogy azok, akiknek nincs gondjuk az orgazmussal, végtelen formában igyekeznek mindenféle szakmai végzettség nélkül a világ tudtára adni A Tudást. A kérdést, hogy ér-e bármit is a netes oktatás a szex témájában, időszerű, pláne ha a multiorgazmusról van szó, amire tényleg csak nagyon kevesen képesek a világon. A kérdést, hogy el lehet-e sajátítani a multiorgazmust neten keresztül, a TheDebrief tette fel. 

A multiorgazmus többszörös orgazmust jelent, amit pontosan csak azok tudnak definiálni, akik képesek rá. Vagy talán ők sem, ennek a menete teljesen homályos, tényleg az univerzum ajándékaként kell ennek örülni. A lap újságírója arra vetemedett, hogy megtanulja a multiorgazmust a netről, mégpedig úgy, hogy bezárkózott a lakásba egy Lelo Lily vibrátorral és némi síkosítóval. Ahogy a neten látta, a csiklóját kezdte izgatni.

A vibrátort a csiklójához szorította, kellemes érzésként írta le, ahogy a terület zsibbadt, majd érzéketlenné vált. Mindezt negyven másodpercig csinálta, aztán a bal kezével a Google-t nyomkodta. Arra volt kíváncsi, normális-e, hogy túl érzékennyé vált a csiklója a vibrátorra elég rövid idő alatt, miközben azon járt az agya, amit egy nőgyógyásztól hallott: minél többet akarsz tudni az orgazmusról, annál kevésbé valószínű, hogy meg is fogod tudni. Rájött, hogy tovább kell gyakorolnia, mint hitte, és pár napig jógázással gyúrt a multiorgazmusra.

„A következő napokon intenzíven jógáztam, és még intenzívebb önörömszerzéssel jutalmaztam magam. Na kinek volt két ujjal három orgazmusa?" 

A kitartó próbálkozásokat siker követte, de korántsem a netes jótanácsok miatt. Saját magára gondolt, a barátai tanácsaira, és igyekezett még inkább ellazulni, nem foglalkozni semmivel, gyorsítani, lassítani, kevesebb síkosítót használni, és a behatolással - csiklóizgatással variálni. A multiorgazmus képességét végül a férjével is kigyakorolta, és egy hét alatt elérte, amit célul tűzött ki. A netes jótanácsokat pedig hagyta a francba.

Jól tette, ugyanis rengeteg videóban okítják, hogyan kellene ezt jól csinálni, okosan megtanulni, de ők is csak azt tudják, amit saját magukkal tapasztaltak. Ha valaki tehát nem szereti a gyors és erős mozdulatokat, akkor hiába ígérik a videók, ezzel nem fogja tudni megélni a három-négy orgazmust is egymás után. Nem mintha kellene, vagy elvárás lenne – a lényeg az, hogy az odaút izgalmasabb legyen, mint a megérkezés.