Hentai leszbikre, két férfi maszturbálására, gay pornóra, rengeteg lányra, homemade pornóra, ismeretlen emberekre, ahogy szexelnek – ilyen válaszokat adtak a mainstream pornósztárok arra a kérdésre, mire maszturbálnak. Van, aki pornósként nem pornóra maszturbál, és van, aki pornósként is pornóra önkielégít. A Wood Rocket rendszeresen feltesz furcsa kérdéseket a pornószínészeknek, így történhetett meg az is, hogy nugátos csokit kellett erotikusan enniük a kamera előtt. 

A Wood Rocket pornóoldal igyekszik több lenni a piacon látható pornóoldalaktól, és időről időre sajátos videókat készítenek a mainstream pornószínészekről. A videók arra jók, hogy kiderül azokból, mennyire sokszínűek a pornósok, és az is, hogy mi a véleményük a szakmájukról. 

A csokievésről

A Wood Rocket TV adott egy tábla nugátos csokit a pornósoknak, akik megszaglászták, majd megkóstolták azokat, a videó lényege, hogy tegyék a szájukba az ételt, és igyekezzenek azt erotikus töltéssel tenni. Kayla-Jane Danger, Kenzie Taylor, Jenna J Ross, Vuko, Sheridan Love és Jeze Belle látható az alábbi videón.

A pornó ártalmasságáról

A pornó ártalmas a párkapcsolatra? – tette fel a kérdést a Wood Rocket, a válaszok egészen eltérőek. Kimberly Kane szerint akkor ártalmas a párkapcsolatra a pornó, ha az egyik fél a másik szobában van. Többek szerint inkább segítség a pároknak, amennyiben együtt nézik, mert tanulhatnak belőle, inspirálódhatnak. 

„Ez olyan, mint a szerencsejáték, ha az addikcióvá válik, akkor ártalmas a kapcsolatra. Minden lehet ártalmas, ha hagyod. Ez a te döntésed" – mondja Allie Haze. 

Vyxen Steel szerint nagyon sokat lehet tanulni a pornóból, és az előjátékot is fel lehet dobni. 

A maszturbálásról

A népszerű pornószínésznők közül sokan a leszbijelenetekre indulnak be, de olyan is akad, aki kifejezetten azt szereti nézni, ahogy a dom férfi használja a szubmisszív nőt. Sőt, spirituális lény is akad köztük, aki a maszturbálást a meditálással teszi egyenlővé. Az alábbi videóban pár férfiszínész is megszólal, de az igazán érdekes a válaszokból a pornószínésznők szájából hangzik el: 

April O'Neil a múltbéli szexuális élményeit görgeti a fejében maszturbáláshoz, de a leszbi hentai is eléggé bejön neki. Anikka Albrite azt szereti nézni, ha sok csaj van egymással, jó sok csaj, de ő is rajta volt a hentai pornón a középiskolában. 

„Két férfi maszturbál pornó, vagy gay pornó! Nagyon izgalmasnak találom"– mondja Allie Haze a videóban. 

Aubrey Snow a pasijával saját magukat szereti nézni, a saját szexvideójukra gerjed. Vyxen Steel az igazán kemény dolgokra izgul, a dupla anál, szubmisszív nők látványát fogyasztja szívesen. Az, hogy a pornószínésznőket a nők izgatják, alátámasztja az is, hogy Trinity St. Claire az igazi, tehát nem kamu girls-on-girls jelenetekre maszturbál. A nőket nemcsak leszbi jelenetekkel kapcsolatban említik a videóban, hanem a mélytorok jelenet is előkerül: Rain DeCrey a mélytorkos orál jeleneteket szereti nézni, imádja amikor azt látja, hogy a hercegnő szépségűre sminkelt csajok arcára élveznek.

Csodabogár is akad a megszólalók közt, Jade Nile spirituális ember, nagyon spirituális, aki meditál és maszturbál, aki a maszturbálást is meditációként éli meg. Ő a saját fantáziájára, a saját érzelmeire indul be. Ela Darling rendszeresen maszturbál, de nincs különösebben olyan dolog, ami beindítaná.