Mint arról beszámoltunk, a mexikói rendőrnő Nidia Garcia a fegyverével az ölében, félmeztelenül fotózkodott a rendőrautóban, ami nem igazán tetszett a feletteseinek, ezért végül kénytelen volt beadni a felmondását. A Mirror most arról írt, hogy a pikáns fotót a férje sem fogadta valami jól, mivel kiderült, hogy azt a járőrtársa készítette.

Az emlékezetes villantást megörökítő fotó a Velvet szerkesztőségét is megosztotta. Az eredeti hírben ugyan szelfit említettek, de kicsit gyanús volt, hogy a rendőrnőnek nem lehetett elég hosszú karja, hogy ezt megvalósítsa. Mint kiderült, a kételkedőknek volt igazuk.

A képet nem a férjem készítette. Ő annyira undorítónak tartotta, hogy hagytam egy másik férfit ilyen fotót készíteni, hogy faképnél hagyott. Mondtam neki, hogy ha menni akar, akkor menjen csak

– ismerte el a nő, aki most kétes hírnevét meglovagolva sztriptíztáncosként szeretné kamatoztatni tehetségét.

Nidia Garcia arról is beszélt, hogy bár a fotót tényleg a járőrtársa csinálta, ebben igazából semmi rossz nem volt, mert csupán egy vicces játék keretében történt.

"A járőrtársamra a bátyámként tekintek. Nem volt viszonyom vele, sem bárki mással."

A nő egyébként azt állítja, hogy a kép azután került fel a netre, hogy elvesztette a mobilját, majd megzsarolta egy titokzatos férfi, akiről úgy gondolja, hogy a rendőrségen dolgozik. Elmondása szerint az illető azt akarta, hogy szexeljen vele, különben nyilvánosságra hozza a képeket. Miután nemet mondott neki, ez meg is történt.