Pornót találni az interneten pofonegyszerű, de az Instagramon már kicsit nehezebb dolga van az embernek, valamivel munkásabb a keresés. A megfelelő hashtageket ismerve azonban könnyen találni mindenféle felnőtt tartalmat, csak egy kicsit el vannak dugva a felnőtt tartalmú képek – elvégre is a képmegosztó közösségi oldal szabályai tiltják a 18+-os tartalmakat. A Dailydot szedte össze az emojikat, amik alatt felnőtt tartalmat találni az Instagramon.

A zöldségek, gyümölcsök alatt akad felnőtt tartalom

Az Instagramon számtalan NSFW tartalom van, az emojik és a rejtélyes szavak párosítása alatt található a szexuális tartalom. A zöldségek és gyümölcsök nevei alatt érdemes keresgélni, a padlizsán, azaz eggplant hashtagre keresve számtalan férfi farkát dobja ki az Instagram. 

A vízcseppek és nyelv együtt is találatot ad

Az emojik alá rejtett pornót az Instagram szűrője nem találja meg olyan könnyen, mint az instaporn vagy a szexuális tartalmú szövegeket, mint a blowjob például. Az instagram azonnal töröl minden ilyesmit, az emberi leleményesség mint tudjuk, nem ismer határokat, ha a pornóról van szó. 

A boobs és pörnö, pornös is a lényeget rejtik

A boobs, azaz csöcsök, vagy a porn, mint pornó bármilyen más nyelven szintén a nem munkahelyre való tartalmat dobja ki az Instagramon. A snapchat hashtagre is érdemes rákeresni, pláne azoknak, akik tényleg elhiszik, hogy soha, de soha nem kerül fel a snapchates képük az interneten sehova.