Ennek a városnak szüksége van egy hősre.

Valahogy így hangzik Christopher Nolan A sötét lovag című filmjének tanulsága, ami most a valóságban is érvényt nyert magának, és

lett egy lakossági Batman, aki segít, ha baj van.

Mivel már Angliában is tombol a bohócterror, ezért ott van szükség a denevéremberre. Ahogy az köztudott: ijesztőre sminkelt cirkuszi nevettetők rémisztik halálra az ártatlan polgárokat. Valaki végleg megelégelte, és az önkényes igazságszolgáltató bőrébe bújva vette üldözőbe az anti-Patch Adamseket. 

Whitehaven lakói nyugodtan aludhatnak, mert Batman védelme alatt állnak. Van is egy kép, amin egy terrorbohócot üldöz. Lehet, hogy egyedül nem tudja felszámolni ezt az egész, eléggé groteszk dilit, de egy kicsit megkönnyebbülhetnek a gyerekek, hogy tényleg van egy hős, aki felveszi a harcot a rémisztgetők ellen.

Amíg egy hős színre lép, addig egy másik háttérbe vonul. Angliában odáig fajult a bohócapokalipszis, hogy a McDonald's kicsit kivonja a forgalomból a gyorsétteremlánc védjegyét, a gyermeki örömöt, jókedvet és boldogságot szimbolizáló, kedves bohócot, Ronald McDonaldot. A cég szóvivője kiadott egy nyilatkozatot, amiben az áll, hogy tekintettel lesznek a kialakult helyzetre, ezért kicsit kényszerszabadságra küldik az emblematikus figurát. Plusz elég rossz a bohócok megítélése, így nem akarják, hogy McDonald ennek áldozatául essen.

Mivel az őrület Amerikából indult, ezért ott is van már egy ügyeletes szuperhős.

A Redneck Ninjával gyűlik meg a baja minden láncfűrészes vérbohócnak.

 De ez inkább a vicc kategória.

Unilad, laist, Daily Dot