311 millióért árulja szüzességét, hogy a szülei ne kerüljenek utcára

2016.11.29. 19:59

Egy 18 éves, feltehetően keleti-európai lány, Aleexandra Kefren egy internetes aukción szeretne túladni szüzességén, mert nem lát más módot arra, hogy megmentse az utcára kerüléstől kilakoltatás előtt álló szüleit. Azt mondja, hogy az ötletet a Tisztességtelen ajánlat című filmből merítette, amelyben Robert Redford karaktere egy rakás pénzt kínál a Demi Moore által megformált nőnek, hogy vele töltse az éjszakát.

Aleexandra Kefren
Aleexandra Kefren
Fotó: instagram

Tizenöt éves voltam, amikor láttam a tévében a filmet egy lányról, aki eladta magát egy éjszakára. Talán én is megtehetem ezt a szüzességemmel, mert más lányok 3,5 millió fontnak (1,3 milliárd forintnak) megfelelő összeget, vagy még többet kaptak ugyanezért

– fejtette ki a This Morning című műsorban.

Aleexandra Kefren úgy tervezi, hogy a legmagasabb licitet ajánló férfinak adja oda magát, de 850 ezer fontnál kevesebbel (ami átszámítva egymillió euró, vagyis 311millió forint) nem érné be. Az aktust februárig szeretné letudni, mert szüleinek akkor kell elhagyni otthonukat. A másik célja egyébként az, hogy összeszedje a pénzt az Oxfordi Egyetemen tervezett tanulmányaira.

Legalább egymillió dollárt szeretne kapni
Legalább egymillió dollárt szeretne kapni
Fotó: instagram

A tini attól sem tart, hogy az aukció nyertese esetleg nem fog tetszeni neki. Mint mondta, itt nem érzelmekről, hanem üzletről van szó, ráadásul egy pohár bor felhörpintésével könnyedén átlendülhet a kezdeti nehézségeken.

Aleexandra esete nem példa nélküli. Legutóbb például egy orosz lány árulta szüzességét hasonló konstrukcióban, hogy pénzt gyűjtsön orvosi tanulmányaira. 

Via The Daily Mail