A csak Ariana néven emlegetett orosz lány a Cinderella escortközvetítő cég honlapján bocsátja aukciókra szüzességét. A licit 150 ezer euróról, vagyis mintegy 46 millió forintról indul. A 20 éves lány abban bízik, hogy a pénzből fedezni tudja orvosi tanulmányait. Barátnője, a 21 éves Lolita szintén hasonló konstrukcióban árulja legfőbb erényét, így ha valaki erre vágyik és kellően vastag a pénztárcája, akár mindkettőjüket elviheti egy éjszakára.

Egy csomó diáknak van gondja abból, hogy tanulmányai során egyszerre kell leküzdenie többféle problémát. Dolgoznod kell, hogy fizetni tudd a tandíjadat. Én egy másik országba akarok költözni, hogy orvosnak tanulhassak

– magyarázta Ariana.

Nem akar a pénz miatt aggódni

A lány tisztában vele, hogy az egyetem mellett az albérleti díj is egy halom pénzbe kerül, de szerinte a külföldi élet már alapvetően is nagyon nehéz, ezért nincs kedve egyfolytában az anyagiak miatt aggódni, mert az csak elvonná a figyelmet tanulmányairól. Ariana etikailag sem lát kivetnivalót döntésében, amiben az is közrejátszott, hogy eddig elkerülte a szerelem.

Ez a legkönnyebb útja, hogy rövid időn belül pénzt keress. Független nő vagyok, és azt csinálok, amit akarok. Higgyék el, rengeteget gondolkoztam rajta és nehéz volt meghozni a döntést. Olyan sokáig reménykedtem, hogy megtalálhatom a nagy szerelmem, de nem jött össze. Szóval, miért kéne tovább várnom? Miért várjak valakire, hogy elvegye a szüzességem, ha aztán csak összetöri a szívem?

Családja nem tud semmiről

Saját bevallása szerint Ariana megpróbált más megoldást találni, de szülei nem gazdagok, Oroszország pedig nem kínál túl sok segítséget a külföldön tanulni vágyó diákoknak. Családjának egyébként gőze sincs róla, hogy mit tervez, de amint kiderül a dolog, szeretne mindent elmagyarázni nekik.

A lány azt reméli, hogy a nyertes licitáló egy igazi úriember lesz, aki kellő érzékenységgel kezeli a helyzetet, és azt sem tartja kizártnak, hogy együttlétük után újra találkozzanak. 

Garantáltan szüzek

A másik lány, Lolita motivációi már nem ennyire világosak. A honlapon csak annyit írnak róla, hogy Ariana legjobb barátnője. A licit nála ugyancsak 150 ezer euróról indul.

A cég lényegében garanciát vállal a lányok szüzességére. Mindkettőjüket elvitték orvoshoz, hogy megbizonyosodjanak érintetlenségük felől, de ha a kuncsaft úgy kívánja, lehetőséget adnak, hogy elcipelje egy újabb vizsgálatra. Sőt, annak sincs akadálya, hogy mindkettőjükkel szexeljen.

„Ajánlatot tehet külön Lolita szüzességére, vagy Arianáéval kombinálva is. Ez azt jelenti, hogy a licitért két szüzet kap egy éjszakára”

– fogalmaztak az oldalon.

Sokan cselekedtek már így

Nem az orosz lányok az elsők, akik megpróbálnak túladni szüzességükön. Íme, néhány példa a közelmúltból a teljesség igénye nélkül:

  • a 22 éves Natalie Dylan a szüzessége árán akart szexuálpszichológus lenni
  • Alina Percea, a 18 éves román diáklány 10 ezer eurót kapott szüzességéért, de a felét elvitte az adóhivatal
  • Clayton Pettet, a 19 éves londoni lány anális szüzességét ajánlotta fel a műveszétért
  • Catarina Migliorini, a 20 éves brazil lány a befolyt pénzből a szegényeknek akart otthonokat építeni
  • 18 éves honfitársa, Rebecca Bernardo betegeskedő édesanyjáért kínálta fel magát 
  • Elizabeth Rain, a 27 éves orvostanhallgató pedig nem rendelkezett semmiféle magasztos céllal, csak sok pénzt akart

Via The Daily Mail