Hihetetlen, de igaz történet: egy bűnözőnek annyira bejött a modellkedés, hogy ma már fényűző életet él. A kaliforniai Jeremy Meeksről először akkor írtunk, amikor több mint 100 ezren lájkolták egy sima rendőrségi fotóját (mugshotját), ami egy lövöldözés után készült. Aztán 2016 tavaszán kilépett a börtön kapuján, és máris elkezdett dolgozni a White Cross Management nevű ügynökségnél, aminek eredményeként 2016 júniusában debütált modellként

A világ legszexibb bűnözője még 2014-ben került börtönbe illegális fegyertartásért. Az idén 32 éves férfi végül 2 év letöltendő büntetést kapott, mert visszaesőként már egyszer autólopásért is felelnie kellett. Az élete azonban 180 fokos fordulatot vett: nemrég egy olyan fotót posztolt az Instagram oldalán, ami valóban irigylésre méltó. Éppen egy méregdrága Maserati előtt pózol, a háttérben pedig egy gyönyörű luxusvilla látható. A kép alá csak annyit írt, hogy jó végre otthon lenni, majd a biztonság kedvéért azt is hozzátette, hogy "Isten jó".  

Good to be home

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép,

Azóta pedig már saját Facebook-oldalán és Instagram-fiókján szépen nyomon lehet követni, hogy bejött neki az élet. Így néz ki a ház, ahol éppen családjával él.

God is good

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép,

2016-ban jutott ideje egy kis nyaralásra is, és a karácsonyt is meghitt hangulatban töltötte szűk családi körben.

Merry Christmas! #christmas2016 #meeksfamily #blessed #godisgood

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép,

Az exbűnöző élete teljesen megváltozott, hiszen kapott egy második esélyt az élettől, a kérdés az, hogy tud-e élni vele. Az elmúlt időszak fotói és posztjai alapján esélyes, hogy igen. 

via Mirror