Ön is mindig gondban van, mikor motivációs levelet kérnek egy álláshoz? Akkor itt az ideje, hogy eltanulja a dolog trükkjét a hétéves Chloe Bridgewatertől, aki nem próbálkozott kis piszlicsáré cégekkel, egyenesen a Google-hez adta a be a jelentkézését.

Kedves Google főnök, Chloénak hívnak, és mikor nagyobb leszek, szeretnék a Google-nél dolgozni. Ezen kívül szeretnék egy csokigyárban is dolgozni, és úszni az olimpián

- kezdi a motivációs levelet a kislány, aki ezek után kitér arra is, hogy a tanárai és szülei szerint nagyon tehetséges. Jó olvasásban és írásban, és bár tudja, hogy még sokat kell tanulnia a számítógép használatról, de vállalja ezt a feladatot, ha felveszik a céghez.

A levél végül tényleg eljutott a megfelelő helyre. A Google vezérigazgatója, Sundar Pichai válaszolt rá, amiben biztosította Chloét, hogy várja jelentkezését, mikor befejezi az iskolát.

A levélváltást Chloé édesapja tette fel a LinkedInre, és a posztjában beszámolt arról is, miért szeretne a lánya annyira bekerülni a céghez. Mint írja, Chole imádja nyomogatni a tabletjét, de ami ennél is fontosabb volt, mikor jelentkezett az állásra, hogy megtudta, a cégnél babzsákfotelek, csúszdák és go-kart is van.

AWWWWWW <3>

(Az eredeti levelezést itt elolvashatja.)