Elég zsúfolt lehet a kínai Li Chen otthona, aki fiával és hét (!) szexbabával él együtt. Az 58 éves férfiról egy helyi stáb készített kisfilmet, amiből egészen meglepő dolgok derültek ki arról, hogyan lesz valaki a guminők megszállottja, és mi mindent lehet csinálni ezekkel a műlányokkal, a szexen kívül.

Li esetében főleg a szexen kívül, hiszen állítja, soha nem használja a babákat kielégülésre. Ő inkább a lányaiként tekint rájuk. Éppen ezért a velük töltött idő nagy részében csak öltözteti és csinosítgatja őket. Néha elutaznak együtt, fotókat és videókat készítenek. 

Meglátni és megszeretni

Li 2004-ben vált el a feleségétől, azóta egyedül neveli a fiát, aki most 18 éves. A férfi rajongása a szexbabák iránt 2010-ben kezdődött, mikor Pekingben jár akkori barátnőjével. Ekkor látták először a lenyűgöző szépségű, japán szilikonbábukat, de mivel túl drágának találták a nagyjából két millió forintba kerülő babákat, Li akkor még nemet mondott a kísértésre.

Négy évet várt az első, Kis Hó névre hallgató babájára. Ebben az évben szakítottak a barátnőjével, és a magány orvoslására vette meg a guminőt. Azóta nemcsak elválaszthatatlanok, de hat másik barátnővel is gyarapodott a kommunájuk.

A legszebb nap, mikor apa vesz neked egy guminőt

Bár Li nem szexel a babákkal, fiát nem akarja megfosztani ettől az élménytől. Így mikor a srác betöltötte a tizennyolcat, a férfi vett neki saját szilikonbábút, kifejezetten azzal a céllal, hogy a fiú rendeltetésszerűen használja.

Szeretném ha inkább a babákat használná és nem kapna el mindenféle betegséget nőktől

- magyarázza a gondoskodó apa.

„A csajod nem bírja a babádat? Passzold le hozzám!”

A hét szexbaba közül, amivel Li és fia élnek, csupán öt a sajátjuk. Két vendégbábu is lakik náluk. Ezeket a férfi barátaitól kapták, akik akkor váltak meg szilikonkedvesüktől, mikor megházasodtak és feleségeik kipaterolták az otthonukból a gumi-konkurenciát.

De a család még bővül. Li egyik ismerőse hamarosan külföldre költözik, ahova nem tudja magával vinni hét saját babáját, így átköltözteti őket a szilikonbaba suttogóhoz.

A biokémikus végzettségű Lit egyébként nem vakította el teljesen a rózsaszín köd, már meglátta a babákban a pénzkereseti lehetőséget is. Az tervezi hamarosan boltot nyit, ahol saját tervezésű és készítésű ruhákat fog árulni. Kizárólag szexbabák részére.