Önt mennyire győzik meg azok a reklámok, amikben úgy viselkednek a szereplők, ahogy amúgy soha életükben nem tennék? Ráadásul csakis azért, hogy elhiggyük, menstruálni csodás, vagy hogy a hajunk turkálása előrevetít egy jó orgazmust?

Ha nem egyértelmű, mire gondolunk, akkor tekintse meg összeállításunkat, amelyben asszonyok hederegnek valószerűtlen élethelyzetekben, mindezt pusztán egy-egy reklám kedvéért. Persze a nevetséges mozdulatsor ellenére nyilván kiváltják az elvárt hatást, mi pedig rögvest rohanunk a Tescóba, hogy ide nekünk azt a sampont azonnal

A menstruációs örvendezés

Kezdjük is azzal, ami a már emlegetett tényt bizonyítja, miszerint menstruálni jó. Ilyen esetekben ugyanis gyakran előfordul, hogy a nők fehér és/vagy rózsaszín lepedőkkel parádéznak egy bevásárlóközpont kellős közepén, hogy aztán szándékosan ráüljenek, kiszorítva minden nem-menstruálót a kanapéról. 

Ha van hajam, boldog lesz a szexuális életem is

Teljesen mindennapi szituáció az is, hogy ha utazás előtt zsíros hajjal indultunk el otthonról, akkor a repülőn oldjuk meg a problémát, és egy 1x1 négyzetméteres mellékhelyiségben álljunk neki boldogan megmosni. 

Persze ezzel kapcsolatban nem adódhatnak problémák, és egy nagyobb légörvénykor sem esünk neki a mosdókagylónak arccal, úgyhogy így érdemes a szexuális életünket is fokozni kicsit. Ezt úgy lehet elérni, ha megtapogatjuk a magától két másodperc alatt megszáradt hajunkat, és orgazmust élünk át hirtelen, amit minden utasnak végig kell hallgatnia. 

Brrrr

Ha már higiénia, nem szabad megfeledkeznünk azokról a nőkről sem, akik az elektromos fogkeféjükkel csak a metszőfogukat tisztogatják meggyőző vicsorral, fogkrém használata nélkül, érthetetlenül sokáig.

Az epilálás boldog pillanatai

És mi van azokkal az asszonyokkal, akik minden fájdalmat könnyedén elviselnek? Na, ők azok, akik egy kádban ülve bírják ki, ahogy a teljesen sima lábukat epilálják (azaz egy gép segítségével tépkedik ki a nem létező szőrszálaikat). És ezt nem csak tűrik, hanem élvezik, sőt, kérik is. 

Jópofa saláta

Vannak nők, akiket iszonyú könnyű lenyűgözni, nem kell hozzá más, csak egy alacsony kalóriatartalmú étel. A képre kattintva egy Tumblr-oldalra jut, ahol ezek a hölgyek parádés humorérzékű salátákkal diskurálnak, sugdolóznak, évődnek. 

Amikor nem találunk bele a szánkba

Emlékszik arra a pillanatra a Family Guy-ból, amikor Peter elfelejt leülni? Na, a sokat sportoló nők hasonló problémával küzdenek, csak ők nem az ülést, hanem az ivást felejtik el olykor. Egyébként olyan sokan szenvednek ebben a kórságban, hogy egy egész oldalt szentelt nekik az internet. Azt viszont nem tudjuk, hogy lehet nekik átutalni az adója 1 százalékát.

Jégkrémfogyasztási szokások

Ha nem tudná, mi nők így eszünk jégkrémet, MINDIG. A rúzsunk nem kenődik el, és az agyunk sem robban fel, amikor fagyos vaníliadarabkák állnak bele a fogunk réseibe. Sőt, rések sincsenek a fogaink között. Ennyi. 

Elégedett zuhanyzás

Persze fürödni is a szoba közepén szoktunk, olyan őrült boldogsággal, mintha a víz az imént kérte volna meg a kezünket, vagy minimum benne lenne a ház közös költségében. 

A dezodorvarázs

Fürdés után elegendő, ha csak egyszer húzzuk végig a dezodort a hónaljunkon, hogy utána bátran bárkinek az arcába tolhassuk, mennyire nem bűzölgünk úgy, ahogy az előbb. 

A Perwoll-erő

Egy öblítő hatására pedig minden agyrelénk kiég, és csak azzal vagyunk elfoglalva 3-4 órán keresztül, hogy a rajtunk lévő pulóvert szorongassuk, ölelgessük, és csukott szemmel elaléljunk tőle, ha a végén randira hív. 

Ha nem lett volna elég, vannak még leleplezésre váró, logikátlan női cselekedetek, de azokat majd legközelebb tárjuk fel ön előtt.