Miranda Kane ma már nyugdíjas szexmunkásként tölti viszonylag kispolgári mindennapjait, de nem lehet rá azt mondani, hogy néha ne nosztalgiázna azon, hogy miért is volt jó a szexiparban dolgozni.

Kane pár éve hagyott fel a melóval és elmondása szerint számára (és ez nagyon fontos, hiszen az övé csak egy a számtalan különbözően alakuló történetből!) nem volt nehéz a váltás. Mikor úgy döntött felhagy a prostitúcióval, kikapcsolta a "céges" telefonját, megszüntette a weboldalát és új életet kezdett. Annak ellenére pedig, hogy nagyon élvezi az új életmódját, így is van pár dolog amiért úgy érzi, hogy megérte megélhetési szexelés. Ezeket írta meg most a brit Metronak.

A pénz

"Tényleg csak a pénzért csináljuk és sokan nem is gondolnak bele, hogy mekkora hatalmat ad az embernek, hogy tudja, ezzel a melóval bárhol, bármikor jól kereshet" - kezdi Kane, aki nem titkolja, nagyon élvezte, hogy mikor már jól ment az üzlet elég volt három klienst fogadnia ahhoz, hogy kifizesse a lakbért, egy menetből kijött a rezsi és még egy pedig fedezte a autóhitelét.

Ennyit pedig akár egy nap alatt is tudott teljesíteni. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy rengeteget költött arra, hogy reklámozza a munkáját, ami így egy ördögi kör lett.

Rengeteget kellett dugnom ahhoz, hogy még többet dughassak

- fogalmaz.

Az életérzés

"Annyira magabiztosnak és szexinek éreztem magam abban az időben, minta egy másik ember lettem volna" - vallja be Kane, akivel kapcsolatban fontos hangsúlyozni, hogy ő striciktől és madámoktól függetlenül, egyedül dolgozott. Tehát a munkája során a döntés az ő kezében volt, ellentétben olyan lányokkal, akik nem egyedül dolgoznak.

Jó volt, hogy senkinek nem kellett elszámolnom és senki elvárásainak nem kellett megfelelnem

- írja az egykori prostituált.

A kifogások

Manapság Kane sokkal jobban meggondolja, hogy mire költi a pénzét. Beszámolója szerint régebben például bármilyen szexi ruhát vagy fehérneműt megvett, hiszen ha csak a saját örömére tette is, azzal magyarázta, hogy a munkájához kell. Hasonlóan volt az utazásokkal is.

"Simán elmentem vakációzni, mert mindig felhozhattam kifogásként magamnak, hogy igazából üzleti útra megyek, ahol dolgozni fogok. De most, szingliként jobb, ha nem vásárolok se dögös cuccokat se nem utazgatok, mert ha ezt még egy üveg borral vegyítem és az Instagramomat se törlöm le, akkor annak kínos vége lesz".

A szex

Természetesen ez is olyan dolog, amit minden szexmunkás máshogy él meg. Van, aki egyáltalán nem élvezi és van, aki néha el tudja engedni magát. Ez persze a kliensektől is függ.

Mindenesetre Kane azok közé tartozik, akik nem minden esetben csak munkaként tekintettek a szexre. Vallomásából egyébként az derül ki, hogy neki főleg a legszigorúbban értelemben vett egyéjszakások hiányoznak. Mikor mindketten csak kielégülni akarnak minden körítés nélkül és utána soha többé nem látják egymást. Elmondása szerint ezt a színtiszta szexet azóta még a kifejezetten erre fejlesztett partnerkeresőkön keresztül se találta meg.