Talán senkinek nincsenek azzal kapcsolatban illúziói, hogy mennyire lehet nehéz egy szexmunkás élete. De ha véletlenül mégiscsak lennének, vagy egyszerűen kíváncsi a megerősítésre, a brit Metro-nak egy volt prostituált összeszedte, hogy milyen idegesítő figurákkal és furcsa igényekkel hozta össze a sors a munkája során.

A felkészületlenek

Miranda Kane beszámolója szerint sok olyan pasival találkozott, akiknek nagy igényeik voltak, csak éppen abszolút nem voltak felkészültek ahhoz, hogy ezeket beteljesítsék. Példának egy olyan férfi esetét hozta fel, aki nagyon részletesen elmondta neki, milyen jelmezben szeretne szexelni.

Felsorolt mindent a vörös csizmától az összes latex ruhadarabig, majd nagyon megdöbbent, mikor Kane felvilágosította arról, hogy természetesen benne van a dologban, de a kiegészítőket a kliensnek kell hoznia. "Ha minden kívánságot kielégítő felszerelésem lett volna, egy akkora raktárra lett volna szükségem, mint Bogota" - írja az asszony.

A megmentő típusok

Kane számára azok a kliensei voltak kiemelkedően idegesítőek, akik a szexet követően megpróbálták megmenteni őt. Tök mindegy volt, hogy előtte mondjuk egy órán keresztül ostorral a kezében csavargatta a mellbimbójukat, képesek voltak az aktust követően arról beszélni neki, hogy biztosan többre hivatott és biztatták arra, hogy törjön ki a szexmunkából.

Az időpazarlók

Az asszony tapasztalata szerint rengeteg olyan férfi van, aki eljátszik a gondolattal, hogy felkeressen egy prostit, de aztán lebeszéli magát róla. Ezzel persze semmi gond nincs, azzal azonban, mikor valaki az idejét pazarolja, van.

Kane arról ír, hogy nagyon sokszor futott bele olyan helyzetekbe, hogy pasik telefonon felkeresték, hosszan beszélgettek, többször felhívták, minden kérdésüket feltették, utána még néhány SMS-t is küldtek majd a hosszú telekommunikációs előjáték után végre időpontot foglaltak, amire végül nem mentek el.

A bizarr kívánságok

A ma már visszavonult szexmunkás azt is összeszedte, hogy többéves munkája során, melyek voltak a legfurcsább kérések és kérdések amiket kapott, íme:

  • „Van bokszringed?”
  • „Be tudnál zárni egy kalodába?”
  • „Meg tudnád hívni a barátaidat, hogy együtt nevessetek a kicsi farkamon?”
  • „Belepukizhatok a szádba?”
  • „Nézhetem kívülről, az ablakból, ahogy felöltözöl?”

Nem túl meglepő módon, ezekre főleg nemleges válaszokat kaptak a pasik.